Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

«Παράθυρο» για μεταγραφή στον Παναθηναϊκό!

Απόφαση δεν υπάρχει, αλλά στον Παναθηναϊκό έχουν τα μάτια τους ανοιχτά στην αγορά για γκαρντ που μπορεί να τους λύσει τα προβλήματα στην περιφέρεια.

«Παράθυρο» για μεταγραφή στον Παναθηναϊκό
Με τον Παππά εκτός μάχης τουλάχιστον ως τα μέσα Ιανουαρίου, τον Διαμαντίδη σε όχι καλή κατάσταση, τον Ούκιτς να μην έχει πιάσει ακόμη τα περσινά στάνταρ λόγω των προβλημάτων στον αχίλλειο και την κόπωση από το Ευρωμπάσκετ, αλλά και τον Κάρι να μην είναι σταθερός, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πρόβλημα στην περιφέρεια.

Παρότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη απόφαση για μεταγραφική ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση, οι «πράσινοι» έχουν ανοιχτά τα μάτια τους στην αγορά για έναν γκαρντ που θα δώσει λύσεις. Προσθήκη δεν πρόκειται να γίνει για τα μάτια του κόσμου κι αν δεν αφορά παίκτη που δεν θα αποτελεί στοίχημα αλλά θα δώσει λύσεις στα προβλήματα της ομάδας και ανάσες στους βασικούς. Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι διστακτικός, αφού θεωρεί πως μία προσθήκη μπορεί να αποδειχτεί από περιττή μέχρι και να χαλάσει τη χημεία της ομάδας, ωστόσο ο ίδιος δεν είχε διστάσει και πέρσι να εισηγηθεί διορθωτικές κινήσεις (Λάσμε, Μπανκς, Γκιστ, Καπόνο, Κάρι, Γκουίν), που συνέβαλαν σημαντικά στη βελτίωση της ομάδας του.

Η διοίκηση της ΚΑΕ είναι έτοιμη εφόσον κριθεί αναγκαίο να βοηθήσει το προπονητικό τιμ στο έργο του, όπως έχει κάνει πολλάκις στο παρελθόν. Υπενθυμίζεται πάντως πως μετά τις δύο αλλαγές που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός ως τώρα (Πινγκ Σανγκ αντί Μπατίστ και το αντίστροφο), δεν μπορεί να προχωρήσει σε άλλη στον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο γύρο υπάρχει δυνατότητα για τρεις αλλαγές. Βάσει κανονισμού κάθε ομάδα μπορεί να διαθέτει έξι ξένους, εκ των οποίων οι μη κοινοτικοί μπορούν να είναι μέχρι τέσσερις.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: