Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

«Μετράει η νίκη, αλλά περιμένω βελτίωση»

Ευχαριστημένος από τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά έμεινε ο Νίκος Καραγεωργίου, περιμένοντας καλύτερες εμφανίσεις από τους παίκτες του Λεβααδειακού στη συνέχεια.

«Μετράει η νίκη, αλλά περιμένω βελτίωση»
Ο τεχνικός των «πράσινων»τόνισε πως είναι θετικό πως με άσχημες εμφανίσεις έρχονται νίκες στο πρωτάθλημα, όμως θα πρέπει να υπάρξει καλύτερη αμυντική λειτουργία στα επόμενα ματς, περιμένει μεταγραφές τον Γενάρη σε συγκεκριμένες θέσεις, αλλά δεν ασχολείται αυτή τη στιγμή με αυτά και έδωσε σύνθημα για τα επόμενα τρία ματς που ολοκληρώνουν τον πρώτο γύρο.

Αναλυτικά: «Είναι πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί που πήραμε. Ξέχωρα από αυτό, θα πρέπει να παίξουμε και καλύτερα. Παρόλα αυτά και με αυτή την απόδοση νικάμε τα παιχνίδια. Όταν χρειάζεται να βάλουμε το γκολ, το βάζουμε, αλλά στην αμυντική μας παρουσία, κάποιες στιγμές δεν λειτουργούμε καλά και θα πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, έτσι ώστε να βλέπουμε πιο αισιόδοξα τα πράγματα.

Φυσικά και έχω κουβεντιάσει, φυσικά και έχω πει τις απόψεις μου για τις μεταγραφές. Και, φυσικά, θα γίνουν και κάποιες κινήσεις. Αυτό, ούτως ή άλλως, φαίνεται. Από ‘κει και πέρα, έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια μπροστά μας και αυτή τη στιγμή θα ήταν πολύ άτοπο να αρχίζουμε να συζητάμε για ονόματα και για παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα. Εμείς πρέπει να προετοιμάσουμε την ομάδα για τα τρία ματς που είναι σε επτά μέρες και, από ‘κει και πέρα, αυτό που πρέπει να γίνει θα γίνει.

Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν πάνω σε αυτό το κομμάτι και όλα δρομολογούνται. Θα έρθει η ώρα που και τα ονόματα θα ακουστούν και οι παίκτες που θα έρθουν, αλλά και σε ποιες θέσεις θα αποφασίσουμε να πάρουμε. Όλα θα τα μάθετε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: