Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

«Μάχες» παντού!!

Εκτός από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Αθηνών και εκείνον του Παναθηναϊκού με την Καλλονή, στο σημερινό πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας υπάρχουν άλλα τρία σπουδαία παιχνίδια.

«Μάχες» παντού!
Στο +9 από τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά τη χθεσινή του επικράτηση επί του Αστέρα Τρίπολης, όμως τα πράγματα – αν εξαιρέσουμε την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα - παραμένουν ρευστά.

Οι Θεσσαλονικείς ανοίγουν την αυλαία του σημερινού προγράμματος της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία υποδέχονται τον Απόλλωνα Αθηνών στην Τούμπα. Στόχος της ομάδας του Χουμπ Στέφενς είναι να επαναφέρει τη διαφορά στο -6 από τους Πειραιώτες, όμως γνωρίζει πολύ καλά ότι οι νεοφώτιστοι είναι ανεβασμένοι το τελευταίο διάστημα.

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον ΟΦΗ και θέλει τη νίκη με την οποία θα παραμείνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Οι Κρητικοί, όμως, δεν θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων αγωνιστικών και αρχίζουν να παίρνουν τα «πάνω» τους.

Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, φιλοξενείται στο γνώριμό του ΟΑΚΑ, όπου θα αντιμετωπίσει την Καλλονή και θα έχει αρκετούς οπαδούς στο πλευρό του.

Στην Ξάνθη η τοπική Skoda προβάλλει ως φαβορί στην αναμέτρηση με τη Βέροια. Λίγα χιλιόμετρα πιο ανατολικά, ο Πανθρακικός φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον πιο ελλιπή ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει ο αυριανός αγώνας ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Πανιώνιο.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου

Εργοτέλης – Άρης 3-3

Μπαντιμπανγκά και Πελέ χάριζαν τη νίκη στον Εργοτέλη στο «Παγκρήτιο», ο Άρης με δύο γκολ και μία ασίστ του Τάτου πήγε να τους στερήσει και τον βαθμό, όμως στο 90+4’ ο Βέλγος ισοφάρισε στο τελικό 3-3.

Λεβαδειακός – Πλατανιάς 2-0

Αυτό δεν είναι έδρα, σκέτο φρούριο είναι! Ο Λεβαδειακός πήρε μεγάλη «ανάσα», πετυχαίνοντας 5η (!) σερί νίκη στο «σπίτι» του, χάρη στο 2-0 απέναντι στον «προβληματικό» Πλατανιά

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 2-0

Ακόμα και με το μυαλό στην Άντερλεχτ, ο Ολυμπιακός ελέγχει τη «μάχη» του τίτλου. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-0 του Αστέρα και πλέον ετοιμάζονται για το παιχνίδι με τους Βέλγους.
Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου

ΠΑΟΚ – Απόλλων (15:00, Novasports 2)
SKODA Ξάνθη – Βέροια (17:15, Novasports 2)
Ατρόμητος – ΟΦΗ (17:15, Novasports 4)
Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, Novasports 7)
ΑΕΛ Καλλονής – Παναθηναϊκός (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου

Παναιτωλικός – Πανιώνιος (19:30, Novasports 1)

Η επόμενη (15η) αγωνιστική

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου

Πλατανιάς – SKODA Ξάνθη
ΠΑΣ Γιάννινα – Εργοτέλης
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου

ΟΦΗ – Λεβαδειακός
ΑΕΛ Καλλονής – ΠΑΟΚ
Απόλλων – Πανθρακικός
Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος
Βέροια – Παναιτωλικός
Άρης – Ολυμπιακός
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: