Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Βετούλας: «Καλύτεροι, αλλά χάσαμε...»

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το παιχνίδι και η ήττα για τον Απόλλωνα Πατρών από τα Τρίκαλα, όπως τόνισε ο Νίκος Βετούλας.

Βετούλας: «Καλύτεροι, αλλά χάσαμε...»
Αν και στη στατιστική ο Απόλλων Πατρών ήταν καλύτερος, εν τέλει ηττήθηκε από τα Τρίκαλα, όπως τόνισε ο Νίκος Βετούλας.

Ο τεχνικός των Πατρινών ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει χρόνο για στεναχώρια, αφού περιμένει την ομάδα του μια δύσκολη αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ την επόμενη εβδομάδα που είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αν και ήμασταν καλύτεροι σε όλες τις κατηγορίες της στατιστικής, ο Μπολντς, πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος δεν σούταρε βολή, και χάσαμε. Αρκετοί παίκτες μας δεν ήταν σε καλή μέρα αλλά με την συγκέντρωση και το πάθος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού το πήγαμε στο ένα σουτ. Ξέραμε ότι η ομάδα των Τρικάλων τρέχει και πως ο κόσμος συμμετέχει στο παιχνίδι, εμείς μπορέσαμε αρκετές φορές και το σπάσαμε αυτό αλλά σίγουρα όταν δέχεσαι στο δεύτερο δεκάλεπτο 26 πόντους κάτι δεν έγινε σωστά.

Δεν έχουμε να σκεφτούμε τίποτα άλλο πάρα το επόμενο παιχνίδι με την Δράμα στην έδρα μας το οποίο και πρέπει να κερδίσουμε γιατί το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και δεν έχει καμία σχέση όσον αφορά τα προηγούμενα πρωταθλήματα και την ποιότητα των ομάδων. Συγχαρητήρια στον κόουτς για την εικόνα της ομάδας του που δεν θα κινδυνέψει και δεν θα πρέπει να ξεγελάει η βαθμολογική θέση γιατί έχει παίξει δύσκολα παιχνίδια»
.

Από την πλευρά των παικτών, ο Αλεν Τρεπάλοβατς, σχολίασε: «Είναι πολύ δύσκολο να μιλάς μετά από τέτοιες ήττες. Ο προπονητής μας είχε πει πώς να κινηθούμε στο παιχνίδι, κάναμε ακριβώς αυτά που μας είπε αλλά στις κρίσιμες στιγμές δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοι μας και κέρδισαν το παιχνίδι»

Δεν υπάρχουν σχόλια: