Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Το νέο τεχνικό επιτελείο του Ικάρου!

Ο Άρης Λυκογιάννης επέστρεψε μετά από δυόμιση χρόνια στον Ίκαρο και έφερε μαζί του νέους συνεργάτες να τον πλαισιώσουν στη συνέχεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Το νέο τεχνικό επιτελείο του Ικάρου
Μιλάμε για τους Θωμά Νίκου, Αλέξανδρο Βελισσαράκο και Θανάση Καμαριώτη, οι οποίοι ανακοινώθηκαν το Σάββατο από την ΚΑΕ της Χαλκίδας, μετά την αποχώρηση των συνεργατών του Γιώργου Καλαφατάκη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Μετά την πρόσληψη του Άρη Λυκογιάννη, το προπονητικό επιτελείο του Ικάρου Χαλκίδας διαφοροποιήθηκε. Πρώτος βοηθός του 44χρονου προπονητή θα είναι ο Θωμάς Νίκου, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν τόσο με τον κόουτς Λυκογιάννη (στον Σπόρτιγκ), όσο και με τον Ίκαρο, καθώς την περυσινή περίοδο βρέθηκε στο πλευρό του Δημήτρη Πρίφτη. Στο επιτελείο παρέμειναν ο βοηθός Αλέξανδρος Βελισσαράκος και ο γυμναστής Θανάσης Καμαριώτης.

Από την άλλη πλευρά, μετά την αντικατάσταση του Γιώργου Καλαφατάκη, αποχώρησαν κατόπιν δικής τους βούλησης, ο Χάρης Κουλουριώτης και ο Γιάννης Τσαούσης, οι οποίοι ήταν επιλογές του προηγούμενου προπονητή.

Ο Ίκαρος Χαλκίδας θα ήθελε να τους ευχαριστήσει θερμά για την προσφορά τους και να τους ευχηθεί κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: