Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Δεν πάει Λισαβόνα ο Ζλάταν!

Χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς θα ταξιδέψει η Παρί Σεν Ζερμέν στη Λισαβόνα για την αναμέτρηση της Τρίτης (10/12) με τη Μπενφίκα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Δεν πάει Λισαβόνα ο Ζλάταν
Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του Champions League ως πρώτη από τον τρίτο όμιλο, στον οποίο συμμετέχει ο Ολυμπιακός και στο τελευταίο παιχνίδι της με τη Μπενφίκα στη Λισαβόνα θα παίξει χωρίς να έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Για τον λόγο αυτό, ο σούπερ σταρ της ομάδας, Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς δεν θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία για λόγους ξεκούρασης, όπως αποκάλυψε ο προπονητής των πρωταθλητών Γαλλίας, Λοράν Μπλαν, μετά το εντυπωσιακό 5-0 επί της Σοσό για τη 17η αγωνιστική του Σαμπιονά.

Αυτό μόνο ευχάριστα μπορεί να ακουστεί στους «αετούς», αφού θα έχουν να αντιμετωπίσουν έναν πονοκέφαλο λιγότερο. Ως γνωστό, οι Πορτογάλοι που ισοβαθμούν με τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση και διεκδικούν την πρόκριση στην επόμενη φάση, χρειάζεται να φέρουν καλύτερο αποτέλεσμα από τους Πειραιώτες, αφού στην ισοβαθμία υστερούν.

Βέβαια, η απουσία του Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς δεν θα είναι η μοναδική για την Παρί. Εκτός πλάνων βρίσκονται επίσης ο Βεράτι, που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ο Φαν ντερ Βιλ, που συμπλήρωσε κάρτες. Αυτοί είναι οι σίγουροι, καθώς αμφίβολη κρίνεται επίσης η συμμετοχή του Άλεξ, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τη Σοσό. Το αν θα υπάρξουν κι άλλοι, θα φανεί τις επόμενες μέρες… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: