Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Φλεβαράκης: «Όπλο μας η άμυνα»

Η αμυντική προσήλωση ήταν αυτή που έκρινε το παιχνίδι και τα Τρίκαλα πανηγύρισαν σπουδαία νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών, όπως ανέφερε ο Κώστας Φλεβαράκης.

Φλεβαράκης: «Όπλο μας η άμυνα»
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

«Χαίρομαι που βρίσκω πάλι τον Νίκο (Βετούλα) με τον οποίο είχαμε μία πολύ καλή σεζόν παλιότερα στον ΠΑΟΚ που κάνει πολύ καλή δουλειά στην Πάτρα. Όταν παίζεις κόντρα σε μία ομάδα με τον ίδιο κορμό και ίδιο προπονητή αρκετό καιρό, η ομάδα αυτή έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι σε ομάδες που δεν έχουν καθόλου αυτό το στοιχείο. Κάποιοι παίκτες κλειδιά ήταν κάτι παραπάνω από κουρασμένοι και αυτός ίσως είναι ο λόγος που χάσαμε κάποια παιχνίδια στο τέλος. Το απόγευμα λανθασμένα πίστευαν κάποιοι πως θα είναι εύκολο. Μπορεί να ακούγεται παράδοξο αλλά αν μου έλεγαν πως θα ήθελα να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι θα επέλεγα τον τρόπο με το οποίο το κάναμε σήμερα.
Τα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Ελευσίνα και Άρη είναι πάρα πολύ σημαντικά για την συνέχεια της σεζόν. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και να μην ξεχνάμε ότι είναι μία ομάδα χωρίς προετοιμασία που προσπαθεί να παίζει συνεχώς σε υψηλούς ρυθμούς γιατί αυτό μας ταιριάζει. Η άμυνα μας είναι αυτή που μας δίνει τις νίκες και αυτό νομίζω ότι είναι το όπλο της ομάδας ακόμη και σε μέρες που δεν είναι καλά στην επίθεση».
Από την πλευρά των παικτών ο Μάριος Ματλών ανέφερε: «Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για μας μετά την ήττα στο Ρέθυμνο και τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε εκεί. Δεν ξεκινήσαμε καλά, μείναμε χαμηλά στο σκορ, δεν παίρναμε σουτ, ήμασταν σε κάποια σύγχυση. Μετά όμως από κάποια σουτ που μπήκαν, ξεκολλήσαμε, παίξαμε το μπάσκετ που παίζουμε συνήθως στην έδρα μας, βγήκαμε μπροστά στο σκορ και με την βοήθεια του κόσμου δεν αφήσαμε πολλά περιθώρια στην ομάδα της Πάτρας. Στην τελική αντεπίθεση του Απόλλωνα φανήκαμε πιο ψύχραιμοι απ’ ότι σε άλλα ματς και πήραμε την νίκη. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα και καλή συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: