Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Μπράμος: «Δεν παίζουμε όπως θέλουμε και ξέρουμε»

«Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, γιατί γνωρίζουμε πως δεν παίζουμε όπως θέλουμε και ξέρουμε», παραδέχεται για τον Παναθηναϊκό ο Μάικ Μπράμος μιλώντας στη SportDay.

Μπράμος: «Δεν παίζουμε όπως θέλουμε και ξέρουμε»
Η πρόκριση είναι ένα θέμα, αλλά η εικόνα του Παναθηναϊκού διαφορετικό. Ο Μάικ Μπράμος δεν πανηγυρίζει για τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα και την πρόκριση στο Top 16, αλλά αναγνωρίζει ότι η ομάδα του δεν έχει αποδώσει μέχρι τώρα όπως πρέπει. Παράλληλα, ο ομογενής φόργουορντ τονίζει την ανάγκη βελτίωσης προτού έρθουν τα ακόμη πιο δύσκολα παιχνίδια.

Αναλυτικά, ο Μάικ Μπράμος μίλησε στη SportDay για:

-τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα: «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Υπήρχε η πίεση, διότι θέλαμε όσο τίποτα άλλο την ουσία για να κάνουμε πραγματικότητα τον πρώτο στόχο μόλις ξεκινήσαμε τη διοργάνωση. Ο κόσμος μάς έδωσε ώθηση κι εμείς είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια σε επίθεση και σε άμυνα την κατάλληλη στιγμή».

-την εικόνα της ομάδας του: «Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Θέλουμε ακόμα αρκετή δουλειά και βελτίωση σε όλους τους τομείς. Σε λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση, αλλά δεν ξέρω αν είμαστε και άνετοι, γιατί δεν παίζουμε καλά. Όπως θέλουμε και το ξέρουμε. Πλέον πρέπει να επικεντρωθούμε στο πώς ως σύνολο θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας για να μη χρειάζεται να κυνηγάμε στο σκορ όπως έχει γίνει σε αρκετές περιπτώσεις φέτος».

-τους συνεχείς τραυματισμούς: «Είναι δύσκολο για την ομάδα και κυρίως για τους παίκτες που λείπουν, καθώς όταν επιστρέφουν χρειάζονται χρόνο για να βρουν τον ρυθμό τους. Θα πρέπει όσο μπορούμε να μην επηρεαζόμαστε. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει παίκτες που μπορούν να πολεμήσουν και να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν».

-τη συνέχεια για τον Παναθηναϊκό: «Ο συγκεκριμένος μήνας, όπως και ο κάθε μήνας είναι σημαντικός. Θα πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι κι όσο περνάει ο καιρός να είμαστε καλύτεροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: