Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Τρέχει με… «τίγρη»!

Πιθανότατα υπό το βλέμμα του Μελισσανίδη, που επιστρέφει από τις ΗΠΑ για να «τρέξει» το θέμα του γηπέδου, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο Μενίδι τον Αστέρα Βάρης. Τα πλάνα του Δέλλα.

Τρέχει με… «τίγρη»
Στο ματς με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα η ΑΕΚ συνδύασε νίκη, γκολ και θέαμα στο μεγαλύτερο βαθμό για την τρέχουσα σεζόν. Αυτό θέλει να το κάνει πλέον συνήθεια κι όχι… εξαίρεση αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα Βάρης στο Μενίδι για τη δέκατη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Αυτό άλλωστε είναι το ζητούμενο και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος επιστρέφει από τις ΗΠΑ και πιθανότατα θα προλάβει να βρεθεί στο γήπεδο για να δει την ομάδα του, προτού αρχίσει από αύριο τη σειρά επαφών για να «τρέξει» το θέμα της «Αγια-Σοφιάς» ώστε να μπουν οι μπουλντόζες στο πρώτο τρίμηνο του 2014.

Η «Ένωση» θα παραταχθεί για πρώτη φορά φέτος χωρίς τον τιμωρημένο Κορδέρο, ενώ θα υπάρχουν και αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Καραγκιολίδης παίρνει τη σκυτάλη από τον Βούρα στο rotation που γίνεται στους τερματοφύλακες, ο Τσιρίλο θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Ρόβας θα προωθηθεί στο κέντρο δίπλα στον Γεωργέα, τη θέση του οποίου στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Αργυρίου. Στον πάγκο θα μείνει ο Ανάκογλου, που δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Το 4-2-3-1 αναμένεται να αποτελούν οι: Καραγκιολίδης (τερματοφύλακας), Αργυρίου (δεξί μπακ), Πεταυράκης (αριστερό μπακ), Τσιρίλο, Σταθάκης (στόπερ), Γεωργέας, Ρόβας (κεντρικά χαφ), Γροντής (αριστερός μεσοεπιθετικός), Πλατέλλας (δεξιός μεσοεπιθετικός), Ντ’ Ακόλ (περιφερειακός επιθετικός), Μπρέσεβιτς (σέντερ φορ).

Εκκρεμεί να φανεί αν την τέταρτη θέση του ξένου στη 18άδα θα πάρει ο Πόποβιτς ή ο Ράμα, που επανήλθε στην αποστολή έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βούρας, Τζανετόπουλος, Κάτσικας, Παυλής, Ανάκογλου, Τσούπρος και Τσεβάς.

Η ΑΕΚ θα έχει στο πλευρό της 4.000 φιλάθλους που θα μετατρέψουν σε μικρό… ΟΑΚΑ το γήπεδο του Μενιδίου. Αυτοί θα είναι και οι μόνοι που θα έχουν εικόνα από το παιχνίδι, αφού οι επαφές για τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρηση δεν είχαν τελεσφορήσει μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Αστέρας Βάρης είναι έκτος στη βαθμολογία του έκτου ομίλου με τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες σε οκτώ ματς έχοντας οκτώ γκολ υπέρ και πέντε κατά.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: