Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Με το βλέμμα στα… πλέι οφ!

Με το βλέμμα στα… πλέι οφ Τη νίκη με την οποία θα εδραιωθεί στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας θα επιχειρήσει να πάρει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Καλλονή στο ΟΑΚΑ και θα έχει αρκετούς οπαδούς στο πλευρό του.

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός, ύστερα από την ισοπαλία (1-1) στην έδρα του Απόλλωνα την προηγούμενη αγωνιστική.
Απόψε οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν… εκτός έδρας την Καλλονή (19:30, Novasports 1), έχοντας ως στόχο να εδραιωθούν στην πεντάδα του πρωταθλήματος και να σιγουρέψουν την παρουσία τους στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Επίσης, ο Παναθηναϊκός θέλει το «τρίποντο» για να πετύχει την τρίτη εκτός έδρας επιτυχίας του μετά από εκείνες με Εργοτέλη και Άρη.

Το σημερινό ματς διεξάγεται στο Ολυμπιακό Στάδιο, όμως οι Νησιώτες δεν έχουν συνήθως αρκετό κόσμο στα γήπεδα που έχουν κληθεί να αγωνιστούν, και είναι σίγουρο πως πολλοί οπαδοί του «τριφυλλιού» θα θελήσουν να στηρίξουν την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Εκείνο που έχει ζητήσει ο 40χρονος προπονητής από τους ποδοσφαιριστές του είναι να έχουν τον έλεγχο της μπάλας και να σκοράρουν γρήγορα, ώστε να αυξηθούν από νωρίς οι πιθανότητες να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Έλληνας τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει με σύστημα 4-3-3 την ομάδα του. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μαρινάκη, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μέντες, με τον Ζέκα και τον Πράνιτς εσωτερικούς μέσους. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπεργκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Αμπεΐντ, Ατζαγκούν, Ντίνας και Αποστολόπουλος. Εκτός έμεινε ο Ρισβάνης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση, ο Μπαϊράμι έκανε ατομικό και για τεχνικούς λόγους δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Λαγός.

Προϊστορία

Τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός είχε αγωνιστεί ως φιλοξενούμενος στο ΟΑΚΑ ήταν την περσινή σεζόν, όταν είχε επικρατήσει με σκορ 2-0 της ΑΕΚ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: