Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

«Ρυθμιστής» ο Τζαβέλλας!

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο η απόδοση του Γιώργου Τζαβέλλα ως κεντρικού αμυντικού να αναπροσαρμόσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ εν όψει του Γενάρη.

«Ρυθμιστής» ο Τζαβέλλας
Όλο αυτό το διάστημα είχε γίνει γνωστό πως προτεραιότητα στον ΠΑΟΚ εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου αποτελεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, δύο χαφ (για να παίρνει ανάσες και ο Τζιόλης) και ενός σέντερ φορ.

Στους τελευταίους αγώνες του «Δικεφάλου του Βορρά» ο Χουμπ Στέφενς αποφάσισε να δοκιμάσει ως στόπερ τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος μέχρι στιγμής τον έχει δικαιώσει απόλυτα για την επιλογή του.

Οι εμφανίσεις, όμως, του διεθνούς αμυντικού αναγκάζουν τον Ολλανδό προπονητή και τους παράγοντες της ομάδας να αναθεωρήσουν ορισμένα πράγματα για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ μέσα στον Γενάρη.

Αυτό φάνηκε και στην πρόσφατη μεταγραφική συζήτηση που είχαν ο Στέφενς με τη διοίκηση και έθεσε ως προτεραιότητα την απόκτηση δύο μέσων που θα αγωνίζονται στον άξονα.

Εφόσον ο Τζαβέλλας, ο οποίος σήμερα αναμένεται πάλι να παίξει στο κέντρο της άμυνας, παρουσιάσει ανάλογο πρόσωπο, τότε δύσκολα θα προχωρήσει το θέμα της αναζήτησης ενός στόπερ.

Από εκεί και πέρα, τον Γενάρη ενδέχεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις στον ΠΑΟΚ, με τον Νέτσιντ να επιθυμεί επιστρέψει στην ΤΣΣΚΑ (κάτι που θέλουν και οι Ρώσοι) και τον Λόπεθ που έχουν ξεκινήσει προσπάθειες να λυθεί το συμβόλαιό του.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: