Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

«Ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε τις νίκες»

Την ικανοποίηση του Τσόρι Ντομίνγκεζ φέρνουν οι συνεχόμενες νίκες του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουν οι «ερυθρόλευκοι», όπως τόνισε ο ίδιος μετά το 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης.

«Ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε τις νίκες»
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τόνισε πως η ομάδα του νίκησε ένα δύσκολο και σκληρό ματς πριν το σημαντικό με την Αντερλεχτ, ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν MVP της αναμέτρησης με τους Αρκάδες, στάθηκε στο γεγονός πως όλοι οι παίκτες είναι και θα πρέπει να είναι έτοιμοι να προσφέρουν ανά πάσα στιγμή και πως χρειάζεται να μπουν δυνατά την Τρίτη κόντρα στους Βέλγους, ώστε να τους νικήσουν.

Αναλυτικά: «Είμαστε ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε με νίκες. Και συνεχίζουμε τον δρόμο που έχουμε ξεκινήσει. Είμαστε χαρούμενοι, επίσης, γιατί ήταν ένα παιχνίδι σκληρό και ήταν σημαντικό για εμάς να το πάρουμε, πριν από ένα σημαντικό ματς, όπως αυτό με την Άντερλεχτ.

Ευχαριστώ πολύ για τον τίτλο του MVP. Όλα εξυπηρετούν στο να δουλεύω περισσότερο και να προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερό μου ματς, αλλά αυτό που θέλω είναι να προσφέρω στον Ολυμπιακό και να βελτιώνομαι.

Οι αλλαγές έγιναν, γιατί όλοι δουλεύουν καλά. Είναι όλοι στη διάθεση του κόουτς. Μέχρι στιγμής, αυτό λειτουργεί καλά. Όλοι είναι πάντα έτοιμοι. Η προτεραιότητα, όταν έρχονται πολλοί νέοι παίκτες, είναι να φτιαχτεί ένα καλό γκρουπ με συναδελφικότητα. Και αυτό κάναμε. Δουλεύαμε καλά πάνω σε αυτό και θέλουμε πάντα να είμαστε έτοιμοι. Μέρα με τη μέρα, γινόμαστε καλύτεροι. Κοιτάμε τα λάθη μας και θέλουμε να βελτιωνόμαστε.

Πιστεύω ότι όλα τα ματς είναι ίδια. Θα προσπαθήσουμε να μπούμε δυνατά και να νικήσουμε την Αντερλεχτ. Θέλουμε πολύ να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε. Γνωρίζουμε ότι είμαστε ένα βήμα πριν την πρόκριση. Ανυπομονώ και θέλω να ξεπεράσουμε το εμπόδιο αυτό για να πάμε στην επόμενη φάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: