Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Συνελήφθησαν Σέρβοι πριν το Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας!!

Περίπου 200 οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα θέλησαν να παρακολουθήσουν το ματς με τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα, αλλά στον έλεγχο της αστυνομίας βρέθηκαν πάνω τους πολεμοφόδια.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία τρεις Σέρβοι οπαδοί έχουν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών για τη συμμετοχή τους σε επεισόδια που έγιναν πριν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα.
Οι Σέρβοι φίλαθλοι πήγαιναν «οπλισμένοι» προς το ΟΑΚΑ όταν συγκρούστηκαν με αντίπαλους οπαδούς. Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή όλων των Σέρβων φιλάθλων αλλά και στη σύλληψη 3 εξ αυτών οι οποίοι κουβαλούσαν και 4 σάκους με τα όπλα.
Το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας
Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα τρείς (3) αλλοδαποί Σέρβοι υπήκοοι, για επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών και κατοχή φωτοβολίδων πριν την έναρξη του αγώνα καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ο.Α.Κ.Α.
Στους χώρους του Σταθμού του ΗΣΑΠ Νερατζιώτισσα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος από ξύλινα κοντάρια, μεταλλικά γκλοπ και φωτοβολίδες
Οι τρεις (3) αλλοδαποί, Σέρβοι υπήκοοι, ηλικίας 22, 24 και 26 ετών συνελλήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της απόπειρας απρόκλητων σωματικών βλαβών, της αντίστασης, της διατάραξης κοινής ειρήνης και παραβάσεις των Νόμων «περί φωτοβολίδων» και «καταπολέμησης της βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις».
Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έλεγχο και βρήκαν:
• Σαράντα τρία (43) ξύλινα κοντάρια μήκους ενός μέτρου έκαστο
• Είκοσι εννέα (29) πτυσσόμενα μεταλλικά γκλοπ
• Δέκα (10) φωτοβολίδες χειρός και
• Ένα (1) μεταλλικό κόφτη
Σε άλλο σημείο βρέθηκαν
• Δέκα οκτώ (18) φωτοβολίδες χειρός και
• Δέκα τρία (13) μεταλλικά γκλοπ

Δεν υπάρχουν σχόλια: