Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

«Έσπασε» το ρεκόρ του Μπούκοβι ο Ολυμπιακός!!

Η νίκη επί του Αστέρα κατέρριψε κι ένα ιστορικό ρεκόρ για τον Ολυμπιακό το οποίο κρατούσε από τη σεζόν 1966-67, σχετικά με το καλύτερο ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα.
Το 2-0 κόντρα στους Αρκάδες, έφερε τη 13η νίκη των Πειραιωτών στα 14 φετινά τους παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ, έχοντας και την ισοπαλία στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Η επίδοση αυτή (13-1-0) έσπασε κι ένα ρεκόρ που έδειχνε... ακατάρριπτο, εκείνο της θρυλικής ομάδας του Μάρτον Μπούκοβι τη σεζόν 1966-67, που είχε 12 νίκες και μία ισοπαλία, χάνοντας τελικά στο ματς της επόμενης (14ης) αγωνιστικής από την ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός του Μπούκοβι είχε νικήσει τους Ηρακλή, Άρη, Παναθηναϊκό, Απόλλωνα Αθ., Βύζαντα Μεγάρων, ΠΑΟΚ, Τρίκαλα, Πανιώνιο, Πανσερραϊκό, Πιερικό και Βέροια, ενώ ισόπαλο έληξε το ματς με το Αιγάλεω (12η αγων.) κι αφού νίκησε την Προοδευτική, ήρθε το τέλος του σερί από την Ένωση.
Στον αντίποδα η φετινή ομάδα των «ερυθρολεύκων» έχει πάρει κατά σειρά τα παιχνίδια με Καλλονή, Ατρόμητο, Λεβαδειακό, Ξάνθη, 0-0 έληξε το ματς με τον Παναιτωλικό κι έπειτα κέρδισε τους Πανιώνιο, Βέροια, Πλατανιά, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Πανθρακικό, Εργοτέλη και Αστέρα Τρίπολης.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: