Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Αναστόπουλος: «Δεν υπήρχε Λεβαδειακός στο γήπεδο»!

«Μαγική» εικόνα χαρακτήρισε την ήττα του Πλατανιά από τον Λεβαδειακό ο Νίκος Αναστόπουλος, τονίζοντας πως οι Βοιωτοί είχαν απλά τις δύο φάσεις των γκολ!

Αναστόπουλος: «Δεν υπήρχε Λεβαδειακός στο γήπεδο»!
Τρόπο να... εξηγήσει τη νέα ήττα (2-0) της ομάδας του, βάσει της εικόνας του παιχνιδιού, προσπάθησε να βρει ο Νίκος Ανασταστόπουλος.

Ο τεχνικός του Πλατανιά τόνισε –μεταξύ άλλων- πως δεν υπήρχε Λεβαδειακός στο γήπεδο, αλλά... «αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Το αποτέλεσμα είναι μαγική εικόνα βάσει των ευκαιριών που είχαμε. Για μία ακόμα φορά, παρόλο που είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα, αυτό πάλι που μας έλειψε ήταν το γκολ. Σημασία έχει όμως ότι κάναμε τις φάσεις. Δυστυχώς, αν δεν κάνεις το γκολ, δεν κερδίζεις. Από την άλλη πλευρά ο Λεβαδειακός, έκανε δύο φάσεις... Τη δεύτερη, γιατί στην πρώτη δεν υπήρχε φάση. Εάν μπορούσαμε να μιλήσουμε μεταξύ μας, εννοώ οι ποδοσφαιριστές και αν του Φαΐσκα του έλεγαν να άφηνε τη μπάλα, ίσως να έβγαινε άουτ…

Λοιπόν, αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο... Δεν υπάρχει άλλη φάση του Λεβαδειακού. Είμαστε κυρίαρχοι και στα δύο ημίχρονα. Δεν υπήρχε κανένας Λεβαδειακός στο γήπεδο. Αλλά, δυστυχώς κερδίζει αυτός που κάνει τα γκολ. Και τα γκολ τα έκανε ο Λεβαδειακός και κέρδισε. Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε. Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι. Προετοιμαζόμαστε από Δευτέρα γιατί έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο (14/12) με την Ξάνθη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: