Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Μουρίνιο: «Έχουμε πρόβλημα»

Η επιθετική δυστοκία και τα λάθη στην άμυνα προβληματίζουν τον Ζοσέ Μουρίνιο, όπως παραδέχτηκε μετά την ήττα της Τσέλσι με 3-2 από τη Στόουκ.

Μουρίνιο: «Έχουμε πρόβλημα»
Εμφανώς προβληματισμένος ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την ήττα της Τσέλσι με 3-2 από τη Στόουκ. Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί πως η ομάδα του έχασε ένα ματς που έπρεπε να είχε κερδίσει πολύ νωρίτερα.

«Έχουμε πρόβλημα. Δεν πρόκειται να πω περισσότερα, διότι δεν θα αναλύσω σε εσάς το παιχνίδι. Είναι, όντως, πρόβλημα το ότι δεχόμαστε πολλά γκολ τελευταία. Δεν μου αρέσει. Δεν μοντάρω τις ομάδες μου για να γίνεται αυτό», ανέφερε αρχικά.

«Έπρεπε στο ημίωρο να προηγούμαστε με 3-0 ή 4-0, αλλά δεν το κάναμε. Όταν παίζεις καλά κι έχεις τις ευκαιρίες, πρέπει να καθαρίζεις ένα παιχνίδι. Αντ’ αυτού κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα και δεχτήκαμε γκολ. Όταν δεν σκοράρεις πολύ, αλλά τουλάχιστον αποφεύγεις τα λάθη, μπορείς να πάρεις τη νίκη. Στη δική μας περίπτωση δεν συνέβη αυτό. Είμαστε μια ομάδα που πρέπει να σκοράρει όταν έχει το πάνω χέρι σε ένα ματς, γιατί δεν παίζει τόσο δυναμικά για να αμυνθεί προκειμένου να κρατήσει αποτέλεσμα. Στα τελευταία 15-20 λεπτά το παιχνίδι ήρθε στα μέτρα της Στόουκ και τους δώσαμε αυτό που ήθελαν», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: