Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Φοβερά επεισόδια στη Βραζιλία! (vids, pics)

Στο 17ο λεπτό διακόπηκε η αναμέτρηση Ατλέτικο Παραναένσε-Βάσκο Ντα Γκάμα μετά από άγριες συμπλοκές μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Φοβερά επεισόδια στη Βραζιλία (vids, pics)

Η αναμέτρηση της Παραναένσε με τη Βάσκο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς μετά από μόλις 17 λεπτά κι ενώ το σκορ ήταν 1-0, οι οπαδοί των δύο ομάδων εκμεταλλευόμενοι την απουσία αστυνομίας ήρθαν στα χέρια.




Το ματς ήταν καθοριστικό και για τις δύο ομάδες, καθώς οι γηπεδούχοι έψαχναν νίκη για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες και οι φιλοξενούμενοι προκειμένου να αποφύγουν τον υποβιβασμό.



«Είδαμε πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με πολιτισμό ή ποδόσφαιρο. Δεν υπήρχε αστυνομία, κανείς! Στο πιο σημαντικό ματς της χρονιάς… Ένας οπαδός ήταν κάτω και τον χτυπούσαν δίχως έλεος, ενώ τους παρακαλούσαμε να σταματήσουν», δήλωσε συγκλονισμένος και με δάκρυα στα μάτια ο ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο, Έβερτον.



Χρησιμοποιώντας οτιδήποτε θα μπορούσε να μετατραπεί σε όπλο ή απλά τα γυμνά τους χέρια, οι χούλιγκανς τα έκαναν γυαλιά-καρφιά ενώ επιστρατεύτηκε ακόμη κι ελικόπτερο της αστυνομίας το οποίο προσγειώθηκε μέσα στο γήπεδο!



Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν Μέσα της χώρας, ένας οπαδός μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο... Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: