Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Δε θέλει «στοπ»

Συνέχεια στο σερί των καλών εμφανίσεων θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται το μεσημέρι τον Απόλλωνα Αθηνών στην Τούμπα.

Δε θέλει «στοπ»
Την προσπάθειά του να παραμείνει κοντά στον Ολυμπιακό θέλει να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -9 από την κορυφή.

Σήμερα οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τον «ανεβασμένο» Απόλλωνα Αθηνών (15:00, Novasports 2), ο οποίος προέρχεται από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και τη νίκη επί της Νίκης Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας.

Στόχος του «Δικέφαλου του Βορρά» είναι να δώσει συνέχεια στο σερί των καλών εμφανίσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, ύστερα από τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Χουμπ Στέφενς θα παρατάξει με σύστημα 4-4-2 τους «ασπρόμαυρους». Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλα και Λίνο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Τζιόλης με τον Λάζαρ, έχοντας στα πλάγια τους Λούκας και Στοχ. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Σκόνδρας, Νέτσιντ, Βούκιτς και Ολίσε. Εκτός έμεινε ο Νίνης που τραυματίστηκε μεσοβδόμαδα.

Προϊστορία

Σε σύνολο 37 αναμετρήσεων στην Τούμπα για την Α' Εθνική, ο ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα με 28 νίκες, επτά ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες (η τελευταία το 1964!). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: