Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ανρί: «Ο Μέσι είναι από άλλον κόσμο»

Δύσκολα μπορείς να περιγράψεις τον Λιονέλ Μέσι με λέξεις, καθώς είναι από άλλο κόσμο, σύμφωνα με τον Τιερί Ανρί. Ο ίδιος δήλωσε πως θα υποστηρίξει την Μπαρτσελόνα στα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ανρί: «Ο Μέσι είναι από άλλον κόσμο»
Μπορεί να μη γνωρίζει μέχρι το που θα φτάσει η καριέρα του Λιονέλ Μέσι, αλλά, σύμφωνα με τον Τιερί Ανρί, ο πρώην συμπαίκτης του είναι από διαφορετικό κόσμο.

«Δεν μπορείς να τον περιγράψεις με λέξεις. Είναι από άλλο κόσμο. Ο καλύτερος», ανέφερε ο 36χρονος άσος για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή και πρόσθεσε:

«Το να τον έχεις κάθε μέρα δίπλα σου είναι καταπληκτικό. Κάνει πράγματα αδιανόητα. Δεν ξέρω το πόσο μακριά θα πάει στην καριέρα του, αλλά, σίγουρα, είναι ήδη ένας απίστευτος παίκτης».

Για τα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Σίτι για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, σχολίασε: «Θα είναι δύσκολο για την Μπαρτσελόνα. Η Μάντσεστερ είναι καλύτερη από ποτέ φέτος» και συμπλήρωσε:

«Έχουν κάνει μια πολύ ισχυρή επένδυση και δείχνουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους στην Πρέμιερ Λιγκ. Όμως, νομίζω ότι το να έχει ένν αντίπαλο σαν και αυτόν, θα λειτουργήσει καλά για την Μπαρτσελόνα, επειδή της Σίτι της αρέσει να παίζει χωρίς να κλείνετε στην άμυνά της. Έτσι, η Μπαρτσελόνα θα είναι σε θέση να επιτεθεί όπως θέλει».

Ο Γάλλος επιθετικός κατέληξε: «Θα δω το ματς από την τηλεόραση και θα πανηγυρίζω για την "Μπάρτσα" σαν οπαδός της».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: