Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Πέδρο: «Με την Μάντσεστερ Σίτι ο πιο σπουδαίος αγώνας»

Ο σημαντικότερος αγώνας της Μπαρτσελόνα είναι αυτός με τη Μάντσεστερ Σίτι για την φάση των «16» του Champions League σύμφωνα με τον Πέδρο.

Πέδρο: «Με την Μάντσεστερ Σίτι ο πιο σπουδαίος αγώνας»
Η φάση των «16» για το Champions League ξεκινά σήμερα με ένα «δυνατό» παιχνίδι μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα.
Σύμφωνα και με τον Πέδρο Ροδρίγκεθ ο σημερινός αγώνας είναι ο πιο σημαντικός για την ομάδα της Καταλονίας. Παραδέχεται ότι οι «πολίτες» δεν ήταν και η πρώτη τους επιλογή για αντίπαλοι αλλά εάν θέλουν να κατακτήσουν την διοργάνωση πρέπει να κερδίσουν τις μεγάλες ομάδες.

«Πραγματικά θα προτιμούσαμε μια άλλη αντίπαλο στην κλήρωση αλλά εάν η Μπαρτσελόνα ονειρεύεται τον τελικό στη Λισαβόνα, είναι υποχρεωτικό να κερδίσουμε τις αντιπάλους μας και η Σίτι βρίσκεται μπροστά μας αυτή τη στιγμή» ανέφερε ο Ισπανός επιθετικός.

«Πάντα αγωνιζόμαστε στο μέγιστο αλλά ίσως να έχουμε μπροστά μας τον πιο σημαντικό αγώνα της σεζόν. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μια σκληρή αντίπαλος, παίζει στο δικό της γήπεδο, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι να αγωνιστούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Μου αρέσει η ατμόσφαιρα στην Αγγλία. Για μένα αυτό είναι ένα παράδειγμα για τα άλλα πρωταθλήματα», κατέληξε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: