Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Αλεξίου: «Κάποιοι δε σέβονται τον Απόλλωνα»

Δε συνηθίζει να αναφέρεται στη διαιτησία, αλλά ο Αλέξης Αλεξίου –αν και δεν κατονόμασε- άφησε αιχμές για τον Αρκάδα ρέφερι Διαμαντόπουλο, που δεν έδωσε δύο πέναλτι υπέρ των «κοκκινόμαυρων» στο χθεσινό ματς με την Κέρκυρα. Ο 50χρονος τεχνικός μάλιστα είπε ότι «κάποιοι δε σέβονται τον Απόλλωνα», ενώ για την προσπάθεια της ομάδας από εδώ και πέρα τόνισε ότι θα συνεχιστεί μέχρι τέλους.

«Θεωρώ πως σταθήκαμε πολύ καλά κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου, μιας κι εμείς είμαστε μια νέα ομάδα. Και το λέω αυτό γιατί στο πρώτο ημίχρονο βρεθήκαμε μεν πίσω με 2-0, από δύο ανόητα τέρματα, όμως, κι εμείς είχαμε τέσσερις κλασικές φάσεις. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στον αγώνα, θέλουμε να δημιουργήσουμε τον Απόλλωνα που όλοι ονειρευόμαστε, αλλά για ακόμη μια φορά διαπίστωσα ότι κάποιοι δε σέβονται τον ιστορικό σύλλογό μας.

Προσπαθούμε παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε και να παρουσιάζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από αυτό τον αγώνα, διότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πού καλοί, ενώ και τα γκολ που δεχτήκαμε μπορούσαμε να τα αποφύγουμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μέχρι τέλους. Ο Απόλλων θα παίξει και στη συνέχεια καλό ποδόσφαιρο, ώστε να γίνει σταδιακά όπως τον ονειρεύομαι», υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: