Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Άλβες: «Νόμιζα ότι στο Μάντσεστερ υπήρχε μόνο η Γιουνάιτεντ»

Ίσως είναι αλήθεια. Ίσως το είπε επειδή απλά είναι ο Ντάνι Άλβες και του αρέσει να «πικάρει» τους αντιπάλους. Το θέμα είναι ότι ο Βραζιλιάνος ισχυρίστηκε πως… αγνοούσε την ύπαρξη της Μάντσεστερ Σίτι.

Άλβες: «Νόμιζα ότι στο Μάντσεστερ υπήρχε μόνο η Γιουνάιτεντ»
Πρόσφατη… ανακάλυψη αποτελεί η Μάντσεστερ Σίτι για τον Ντάνι Άλβες. Ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίστηκε ο ίδιος. Με το ενδεχόμενο να θέλει να «τσιγκλίσει» την αντίπαλο της Μπαρτσελόνα για το Champions League να μη μπορεί ν’ αποκλειστεί, ο Βραζιλιάνος τόνισε:

«Μέχρι και πριν πέντε χρόνια δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι το Μάντσεστερ είχε δυο ομάδες. Φυσικά η Γιουνάιτεντ είναι ένα απ’ τις πιο διάσημους και πετυχημένους συλλόγους στην Ευρώπη για πολλά χρόνια -όμως νόμιζα ότι ήταν η μόνη στην πόλη».

Και συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος, λέγοντας: «Όταν η Σίτι απέκτησε νέους ιδιοκτήτες κι άρχισε ν’ αγοράζει μερικούς απ’ τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, όλοι ήξεραν ποια είναι. Μέχρι τότε όμως -πρέπει να είμαι ειλικρινής- δεν ήξερα γι’ αυτούς».

Πάντως όταν κλήθηκε να… εμβαθύνει στο θέμα, ο Άλβες δεν υπήρξε άστοχος κι αφού τόνισε ότι «αυτή είναι η πραγματικότητα του μοντέρνου ποδοσφαίρου», κατέληξε χαρακτηριστικά: «Δεν χρειάζεσαι 10 ή 20 χρόνια για να καθιερωθείς. Αν έχεις πλούσιους ιδιοκτήτες, μπορείς να το κάνεις σε 2-3 χρόνια. Δεν έχει σημασία αν εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος συμφωνεί με αυτό. Είναι απλά η σημερινή πραγματικότητα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: