Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Βόμβα! Σεξ και κέρατο σε ξενοδοχείο! (ποιος Ζιρού;)

Σκάνδαλο στη Super League! Ποιος ποδοσφαιριστής λίγο έλειψε να φάει σουτ από την ομάδα του επειδή έφερε στο ξενοδοχείο γυναίκα και πώς κουκουλώθηκε η απιστία του; Ποιος Ζιρού; Ποδοσφαιριστής του ελληνικού πρωταθλήματος έριξε το πρώτο "κέρατο" για το 2014 σε ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η ομάδα του, χωρίς, μάλιστα, να το μάθει όλος ο πλανήτης...
Μεγάλο σκάνδαλο αποκαλύπτει σήμερα ο σκύλος! Μιλάμε για τερματοφύλακα ομάδας της Σούπερ Λίγκας που πριν από έναν μήνα περίπου υπέπεσε σε σοβαρότατο πειθαρχικό παράπτωμα.
Η "κουτσουκέλα" του δε διέρρευσε, αλλά παραλίγο να του στοιχίσει. Ο προπονητής του ήθελε να τον "σουτάρει", αλλά τελικά τον έσωσε την τελευταία στιγμή ο πρόεδρος της ομάδας.
Ο τερματοφύλακας είπε, για δικαιολογία, στη σύντροφό του, ότι συζητούσε με άλλη ομάδα, όταν έκανε τη "λαδιά" του.
Το κράτησε κρυφό, δηλαδή, για να μη μάθει για το παράπτωμα. Επειδή είχε να κάνει με άλλη γυναίκα που έβαλε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που είχε αποσυρθεί η ομάδα.
Το έριξε το κέρατο και το κουκούλωσε με τη βοήθεια της διοίκησης με λίγα λόγια. Αν ο πρόεδρος τον "έδινε", πάντως, τότε και ομάδα θα άλλαζε και μπελάδες θα είχε με την κοπέλα του. Φθηνά τη γλύτωσε ο μορφονιός...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: