Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Τζόελ Κάμπελ: Mission… possible!

Αισιοδοξία υπάρχει στον Ολυμπιακό για την παραμονή του Τζόελ Κάμπελ. Αυξημένες οι πιθανότητες να παραμείνει ο Κοσταρικανός στο λιμάνι.

Τζόελ Κάμπελ: Mission… possible
Μέχρι πριν 2-3 μήνες η παραμονή του Τζόελ Κάμπελ στον Ολυμπιακό μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν έμοιαζε μάλλον απίθανη. Κάτι το γεγονός ότι ανήκει στην Άρσεναλ, κάτι τα οκτώ εκατ. ευρώ που αξίωναν οι «κανονιέρηδες» για να τον παραχωρήσουν και… όλα συνηγορούσαν στο ότι ο Κοσταρικανός εξτρέμ μετρούσε αντίστροφα για να επιστρέψει στο Λονδίνο και πιθανώς να μείνει εκεί.

Όμως τα πράγματα εσχάτως έχουν αλλάξει. Η υπόθεση της παραμονής του 22χρονου άσου παραμένει δύσκολη, αλλά πλέον είναι απολύτως εφικτή. Από τον Ολυμπιακό δεν αφήνουν να διαρρεύσει το παραμικρό, ωστόσο καλά πληροφορημένες πηγές από την Αγγλία αναφέρουν πως ο «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν πάνω στη συγκεκριμένη υπόθεση με μυστικότητα και μεθοδικότητα. Ήδη φαίνεται να έχουν βρει σημείο επαφής με τους Λονδρέζους και στόχος τους είναι να κλείσουν θετικά την υπόθεση το συντομότερο δυνατό. Σίγουρα, δε, πολύ πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, όταν θα υπάρχει ο «κίνδυνος» οι μετοχές του ποδοσφαιριστή να εκτοξευτούν και μαζί η τιμή του.

Το θέμα δεν θα αργήσει να κλείσει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν περιλαμβάνει τον Τζόελ Κάμπελ σε θέση βασικού στον Ολυμπιακό κι αν δεν καταστεί εφικτό να αποκτηθούν τα δικαιώματά του ή έστω να παραταθεί ο δανεισμός του, τότε θα αρχίσει αμέσως η αναζήτηση αντικαταστάτη για τον οποίο υπάρχει ήδη μία προεργασία.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: