Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

«Δεν φοβόμαστε κανέναν»

1064629_0
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Ντάριο Ζάχορα. Σχολίασε  την νίκη επί της Δόξας Δράμας και τόνισε πως είναι σημαντικό που μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα η ομάδα αντέδρασε και επέστρεψε στις επιτυχίες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντάριο  Ζάχορα:
Για την νίκη επί της Δόξας Δράμας:“Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς, σε ένα δύσκολο παιχνίδι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είναι σημαντικό που μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα επιστρέψαμε στις νίκες”.
Για την διαιτησία στην αναμέτρηση της Δράμας :“Δεν θέλω να μιλάω για την διαιτησία. Είδαμε κάποια πράγματα που δεν μας άρεσαν. Εμείς προσπαθήσαμε να τα ξεπεράσουμε με το παιχνίδι μας και θέλω να μείνω μόνο σε αυτό”.
Για την συνέχεια του πρωταθλήματος:“Ο μοναδικός τρόπος για να πάμε με περισσότερους πόντους στα πλει οφ είναι να συνεχίσουμε με νίκες και καλά αποτελέσματα ώστε να μειώσουμε την διαφορά από την Κέρκυρα”.
Για  την ήττα από την Νίκη Βόλου :“Ήταν μια πάρα πολύ άσχημη εμφάνιση σε άσχημη μέρα. Αυτά τα έχει το ποδόσφαιρο. Η Νίκη Βόλου έδειξε μια ποιότητα όμως εμείς δεν κάναμε όσα μπορούσαμε. Αν το ξαναπαίζαμε φυσικά και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε”.
Για τα επερχόμενα δύσκολα παιχνίδια με Καρδίτσα, Αιγινιακό και Κέρκυρα:“Δεν φοβόμαστε κανέναν. Αυτές τις ομάδες πιθανότατα θα τις βρούμε στα πλει οφ. Πρέπει να δείξουμε πως δεν φοβόμαστε τίποτα και θα πάμε για την νίκη σε όλα τα παιχνίδια”.
Για την κατάσταση στα διοικητικά  της ομάδας:“Σίγουρα δεν είναι καλό να βρίσκεσαι σε μια τέτοια κατάσταση. Εμείς έχουμε την νοοτροπία πως όλα αυτά θα λυθούν αν συνεχίσουμε με νίκες. Έχουμε την στήριξη του κόσμου μας έχει βοηθήσει και δεν μας έχει εγκαταλείψει και πάμε σε κάθε παιχνίδι να κάνουμε αυτό που μπορούμε καλύτερα”.
Για την κατάσταση της μικρής Μαριλένας:“Είχαμε αυτή την πληροφορία και δεν μπορούσαμε να το ξεχάσουμε. Τα λόγια του προπονητή μας εκφράζουν και εμάς και όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε”.
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: