Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ιντζόγλου στο Metropolis: «Κάνουμε μεγάλη υπομονή»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λευτέρης Ιντζόγλου και αναφέρθηκε τόσο εύκολη χθεσινή επικράτηση του «Γηραιού» επί της Δόξα Δράμας με σκορ 2-0, όσο και στις δύσκολες ημέρες που βιώνει αυτός και οι συμπαίκτες του, λόγω των οικονομικών προβλημάτων του συλλόγου.

Για την χθεσινή νίκη στην Δράμα:

«Μας επηρέασε βέβαια η ήττα από την Νίκη Βόλου την προηγούμενη αγωνιστική, όμως όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά και τα καταφέραμε. Χθες είχαμε περισσότερο πάθος και θέληση. Δεν είχαμε περιθώρια για συνεχόμενη απώλεια βαθμών».

Για τον στόχο του Ηρακλή:

«Στόχος μας από εδώ και πέρα είναι να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες βαθμολογικές απόλυες. Είμαστε σε αρκετά καλό δρόμο, όμως υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης . Θα μας βοηθήσουν και οι νέοι παίκτες όταν θα προσαρμοστούν».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος:

«Όλα αυτά που γίνονται μας επηρεάζουν, όμως προσπαθούμε να τα αφήνουμε όλα εκτός του αγωνιστικού χώρου και οι νίκες βέβαια είναι βάλσαμο. Βρίσκονται κάποιες λύσεις κατά περιόδους, όμως το σημαντικότερο είναι ότι είμαστε δεμένοι. Κάνουμε πολύ υπομονή προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας. Η συνεργασία μας με τον κ. Όγιος είναι άριστη. Δουλεύουμε πάρα πολύ και κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για τον Ηρακλή». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: