Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

«Μας έχει αγκαλιάσει η αγάπη του κόσμου»

1780274_245824708930997_1966962440_o
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πατέρας της μικρής Μαριλένας, Γιάννης Παπαπορφυρίου.
Ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση του και ευχαρίστησε προσωπικά τον Γκιγιέρμο Όγιος για την βοήθεια που έχει προσφέρει.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Παπαπορφυρίου:
“Από τον Σεπτέμβριο που ξεκίνησε όλο αυτό είναι κάτι που δεν το περιμέναμε και ήταν πολύ ξαφνικό. Είχαμε ένα φυσιολογικό παιδί που έβγαλε συμπτώματα και ψάχναμε και εμείς τι έχει με πολλές εξετάσεις. Αποφασίσαμε να κάνουμε την εγχείριση έξω γιατί το δημόσιο νοσοκομείο δεν με κάλυπτε ως εγγύηση. Ακόμα και σήμερα δεν ξέρουμε τι όγκο έχει. Από το πολύ τρέξιμο αποφάσισα να γίνει στο Διαβαλκανικό. Ξέρω πως οι γιατροί είναι καλοί και πως υπάρχουν όλα τα εφόδια εκεί.
Ευχαριστώ πολύ τον κ. Όγιος προσωπικά και γενικά οποιονδήποτε που βοηθάει. Ο κόσμος είναι συγκλονιστικός και έχω λάβει τηλεφωνήματα μέχρι και από την Αμερική. Υπάρχουν κινήσεις ανθρωπιάς που μετράνε. Επίσης και ο σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στο Καλοχώρι έχουν κάνει κάποιες ενέργειες και τους ευχαριστώ πολύ. Ότι και να γίνει με τον ΠΑΟΚ είναι ένα μήνυμα ανθρωπιάς πέρα από τα οπαδικά. Την Τετάρτη θα γίνει η επέμβαση. Το προσωπικό μου τηλέφωνο μου είναι 6977355971.
Εγώ πιστεύω ότι θα γίνει καλά η μικρή Θεού θέλοντος. Η αγάπη του κόσμου την έχει αγκαλιάσει και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά. Οι γιατροί μου λένε πως μπορεί να γίνει καλά αλλά και πως θα υπάρξει κάποια συνέχεια που δεν την ξέρουμε. Πρέπει να αφαιρεθεί ο όγκος άμεσα γιατί είναι μεγάλος και καοήθης. Η κόρη μου είναι δυνατή και πιστεύω πως θα ανταπεξέλθει”.
Τον κόσμο ευχαρίστησε και ο πατέρας του Γιάννη, Κώστας Παππαπορφυρίου:
“Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που δείχνει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον και θέλω να πω στον γιο μου να έχει πολύ δύναμη και πολύ κουράγιο, πως όλοι θα ήμαστε δίπλα του και πως όλα θα πάνε καλά με την βοήθεια του Θεού”.
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: