Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Κοντέων στο Metropolis: «Μέσα στο γήπεδο κανείς δεν σκέφτεται προβλήματα»

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Πέτρος Κοντέων φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», σχολιάζοντας την χθεσινή νίκη του Ηρακή επί της Δόξας, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην οικονομική στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Εμείς κοιτάμε τον αγωνιστικό τομέα. Σίγουρο το ποδόσφαιρο γενικώς είναι σε μια δύσκολη κατάσταση και αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε, είναι το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχει κανένας ποδοσφαιριστής που να σκέφτεται προβλήματα, κάνει αυτό που αγαπάει, παίζει ποδόσφαιρο και εμείς παίζουμε για τον κόσμο μας που μας βοηθάει και μέσα από τις νίκες προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες δουλειάς μας. Αμα συνεχιζόταν η εικόνα των πρώτων αγώνων, που δεν κερδίζαμε, δεν ξέρω που θα ήμασταν. Πλέον είναι σημαντικό που ήρθαν κάποιοι άνθρωποι και μας βοήθησαν να πάρουμε τα πάνω μας. Αλλά είμαστε στα μισά του πρωταθλήματος υπάρχει δρόμος ακόμα».

Για την στήριξη του κόσμου: «Η στήριξη από τον κόσμο είναι πολύ μεγάλη και αυτό μας δίνει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα, να κατακτήσουμε τον πρώτο στόχο που είναι η είσοδος στα πλέι οφ και εν συνεχεία να πάρουμε το εισιτήριο της ανόδου».

Τέλος αναφέρθηκε και στην παρουσία του Όγιος: «Ο Όγιος από τις πρώτες μέρες που ήρθε μας βοήθησε στο ψυχολογικό κομμάτι και βλέπουμε πως πλέον με τον καιρό τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: