Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

«Δίκαιη νίκη του Ηρακλή»

drama
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας αλλά και του Ηρακλή και νυν πρόεδρος των βετεράνων της Δόξας, Ηλίας Χατζηελευθερίου. 
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ηλίας Χατζηελευθερίου:
Για το παιχνίδι του Ηρακλή με την Δόξα Δράμας: “Νομίζω ότι δίκαια κέρδισε ο Ηρακλής, ο οποίος αντιμετώπισε σωστά το παιχνίδι. Είχε μια διάταξη αμυντική με πέντε χαφ για να μην δεχτεί γκολ, ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη του φάση και του ήταν εύκολο να το κρατήσει. Η Δόξα έχει πρόβλημα να δημιουργεί φάσεις και αυτό είναι πολύ αρνητικό. Οι παίκτες του Ηρακλή είχαν κλειστεί. Ο Τάι έπαιζε αριστερό χαφ και ο Ιντζόγλου αν και δεξί χαφ ήταν αμυντικό στην ουσία. Αυτό που διακρίνω στον Ηρακλή είναι πως όταν αντιμετωπίζει δυνατούς αντιπάλους δυσκολεύεται να δημιουργήσει φάσεις. Η Δόξα είναι μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας. Στα πλει οφ που θα παίξει με καλές ομάδες θα φανεί πόσο καλοί είναι πραγματικά οι παίκτες του”.
Για το αν θα υποβιβαστεί η Δόξα Δράμας: “Δυστυχώς μια από τις τρεις ιστορικές ομάδες της περιφέρειας θα υποβιβαστεί. Μία από τις  Καβάλα, Πιερικό και Δόξα θα πέσει. Σε αυτή την φάση που βρισκόμαστε δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και μετράει το ποιος θα μπει αποφασιστικός αλλά και τυχερός. Όταν η Δόξα έχει να σκοράρει πέντε – έξι παιχνίδια καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση”.
Για την μεταγραφή του στον Ηρακλή: “Έπρεπε να αλλάξω παραστάσεις και πήγα στον Ηρακλή. Είχα παίξει 10 χρόνια στην Δόξα και ήθελα να πάω στον Ηρακλή. Όταν έχει φιλοδοξίες δεν αναπαύεσαι. Είχα τραυματιστεί στον τελικό το 1980 και τελικά χάσαμε και το κύπελλο. Με έχει στιγματίσει αυτή η στιγμή και είναι από αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και λες γιατί σε εμένα. Συνδυάστηκε και με την ήττα. Με τον Απόλλωνα βγήκαμε Α’ εθνική, πήγα στα Γιάννενα το 1984-1985 μετά στον Αγροτικό Αστέρα και έκλεισα την καριέρα μου στην Δόξα”.
Για το αν μιλάει με τους ανθρώπους του Ηρακλή: “Πριν το παιχνίδι μίλησα με δύο φιλάθλους της ομάδας και έναν δημοσιογράφο. Οι άλλοι ήταν απομονωμένοι…”.
Για την προσπάθεια του Ηρακλή να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ: “Το θέμα είναι να μειώσει την διαφορά με την Κέρκυρα για να διεκδικήσει την δεύτερη θέση αν όχι την πρώτη. Τα μπαράζ είναι δύσκολη περίπτωση και αν τα καταφέρει από εκεί όλα καλά”.
Για το αν έχει κρατήσει επαφές με τον Ηρακλή: “Μιλάω με κάποια άτομα και κρατάω κάποιες επαφές.  Υπάρχουν επαφές και με τον Βασίλη (Χατζηπαναγή), τον έχω προσκαλέσει και δύο φορές στην Δράμα. Ξέρω πως είναι… ιδιότροπος, αλλά δύο φορές που τον έχω πάρει τηλέφωνο έχει έρθει. Δεν κάνουμε βέβαια και παρέα αλλά έχουμε σχέση πολύ καλή που ξεκίνησε μέσα στο γήπεδο”.
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: