Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

«Βαρόμετρο ο Νάτχο»

bantis
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μπάντης.
Μίλησε για την νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ και τόνισε πως τα αποτελέσματα όπως αυτό δείχνουν πως ο Αστέρας έχει ανέβει επίπεδο και η φανέλα του έχει γίνει πιο βαριά.
Παράλληλα, ανέφερε πως το παιχνίδι με τον “Δικέφαλο” ήταν πολύ κλειστό και το 0-0 έμοιαζε το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπάντης:
Για την νίκη επί του ΠΑΟΚ:
“Μια νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι κάτι μεγάλο. Στα τελευταία παιχνίδια αν και δεν έχουμε καλή εικόνα κερδίζουμε και αυτό δείχνει πως η ομάδα έχει μεγαλώσει και η φανέλα έχει γίνει πιο βαριά. Το δείξαμε και με τον Παναθηναϊκό αυτό και με τον ΠΑΟΚ”.
Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο παιχνίδι:
“Μετά το γκολ ήταν δύσκολο όμως καταφέραμε και κάναμε μια ανατροπή με έναν αντίπαλο που κάνει αυτός τις ανατροπές. Χαιρόμαστε για τους βαθμούς και συνεχίζουμε”.
Για το πώς είχαν προετοιμαστεί ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ:
“Ο ΠΑΟΚ είναι μια απρόβλεπτη ομάδα. Ακόμα και η 18αδα του ακόμα είναι απρόβλεπτη. Είναι δύσκολο να τον διαβάσεις όμως προσαρμοστήκαμε στον αντίπαλο και πήραμε το αποτέλεσμα”.
Για την τύχη που είχε η ομάδα του Αστέρα:
“Χωρίς τύχη δεν μπορείς να προχωρήσεις. Από εκεί και πέρα όπως είπε και ο προπονητής μας την τύχη την κυνηγάς. Αν ο επιθετικός μας δεν κυνηγούσε την  ”χαμένη” μπαλιά δεν θα πετύχαινε ένα σημαντικό γκολ για εμάς”.
Για το αν μίλησε με τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά την λήξη του αγώνα:
“Μιλήσαμε με τα παιδιά, δεν μας χωρίζει κάτι. Ευχήθηκα σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία για την Πέμπτη σε ένα παιχνίδι με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο”.
Για την εμφάνιση του Νάτχο:
“Ήταν αυτός που μας προβλημάτισε και ο κύριος μοχλός του ΠΑΟΚ. Προσαρμόστηκε γρήγορα στην Ελλάδα κάτι καθόλου εύκολο για έναν ποδοσφαιριστή. Γενικότερα η ομάδα έχει καταπληκτικούς παίκτες σε μονάδες αλλά δεν έχουν δέσει. Νομίζω πως ιδιαίτερα ο Νάτχο είναι εξαιρετικός παίκτης. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και στην ομάδα. Με την δύναμη της έδρας πρέπει να δέσει και να καταφέρει κάτι”.
Για τον Χούσεν:
“Έχει πολλές κινήσεις, καλό κοντρόλ όμως το χθεσινό παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό και δεν υπήρξαν πολλές ευκαιρίες. Αν εξαιρέσουμε το γκολ και μια φάση μετά το 2-1 δεν ένιωσα μεγάλη απειλή όπως απειλή ιδιαίτερη δεν ένιωσε και ο ΠΑΟΚ. Πίεση υπήρχε απλά δεν έγινε η μεγάλη ευκαιρία. Ήταν ένα σφιχτός αγώνας και το 0-0 δεν θα αδικούσε κανέναν. Αυτό έδειχνε η εικόνα σε ένα παιχνίδι με πολλά λάθη. Επηρέασε σημαντικά και η ώρα του αγώνα καθώς είχε πολύ ήλιο”.
Για τους στόχους του Αστέρα:
“Όπως είχα πει και παλαιότερα ήταν ο στόχος μας είναι να βρισκόμαστε κοντά στο ΠΑΟΚ ενόψει πλει οφ.  Παραμένει να είναι αυτός ο στόχος μας ώστε να βρισκόμαστε όσο το δυνατό πιο κοντά στον δεύτερο και να μπούμε όσο το δυνατό καλύτερα στα πλει οφ”.
Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό:
“Ο Λεβαδειακός έχει αλλάξει προπονητή και ψυχολογία καθώς οι παίκτες θέλουν να δείξουν κάτι καλύτερο. Εμείς θα πάμε να κερδίσουμε τον Λεβαδειακό που βρήκε έναν κουρασμένο Ατρόμητο που είχε τρία απαιτητικά παιχνίδια στην σειρά”.
Για την μάχη στην ουρά της βαθμολογίας:
“Νομίζω πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και ο Άρης με ένα διπλό στον Πλατανιά θα φέρει τα πάνω – κάτω. Είχε πάρει ώθηση με τον Πανιώνιο και τώρα με τον Πλατανιά θέλει μια νίκη. Ο Πλατανιάς είναι μια καλή ομάδα και με τον κ. Αναστασιάδη θα οργανωθεί πιο καλά”.
Για τον Ηρακλή:
“Ο Ηρακλής θέλει μια διοικητική ηρεμία γιατί χωρίς αυτήν δεν μπορεί μια ομάδα να έχει μια καλή εικόνα. Ακούμε πως δεν πληρώνουν τους παίκτες κάτι που στην Τρίπολη δεν γίνεται. Εμείς εδώ πέρα νιώθουμε ασφάλεια κάτι πολύ σημαντικό. Ο Ηρακλής πρέπει να μικρύνει την διαφορά από την Κέρκυρα καθώς θα είναι μεγάλη. Έχουν μείνει αρκετά παιχνίδια και η Φούτμπολ Λιγκ φέτος είναι ένας μαραθώνιος”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: