Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ο Ουντότζι στον δρόμο της επιστροφής!

Τα… ρέστα τους για να πείσουν τον Σαλόζε Ουντότζι να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας δίνουν στον Άρη, έχοντας συγκεντρώσει τα χρήματα που θεωρούν ότι χρειάζονται για να πει το «ναι».

Ο Ουντότζι στον δρόμο της επιστροφής
Η μεταγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί στην Ευρώπη, αλλά ο Άρης θα προσπαθήσει να ενισχυθεί εκ των έσω. Οι «κίτρινοι» κάνουν ότι μπορούν για να επαναφέρουν στην ομάδα τον Σαλόζε Ουντότζι, ο οποίος είναι ακόμα ο πρώτος τους σκόρερ στο πρωτάθλημα, αν και δεν αγωνίζεται εδώ και δύο μήνες, καθώς σε 13 συμμετοχές πέτυχε 5 γκολ. Ακολουθεί ο Μανιάς με 4 τέρματα σε 22 συμμετοχές.

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός, που έπαιξε κυρίως στην επίθεση φέτος τα «βρόντηξε» μια μέρα επειδή ήταν δύο μήνες απλήρωτος. Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν βρει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να καλύψουν τις οφειλές τους προς 27χρονο παίκτη και περιμένουν ότι θα πει το «ναι» για να επανέλθει στον Άρη.

Ο Ουντότζι είχε εκνευριστεί, διότι έμαθε ότι κάποιοι παίκτες του Άρη πληρώνονται μέσω των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ενώ στο δικό του συμβόλαιο δεν υπάρχει κάποιος σχετικός όρος. Οπότε υπολόγιζε ότι θα καθυστερούσε περισσότερο η δική του εξόφληση.

Προσπάθειες από τον σύλλογο για να κάνουν και πάλι ενεργό τον πρώην παίκτη των Ατρόμητου, Πλατανιά και Αστέρα Τρίπολης, που περνάει πολύ χρόνο στη Σόφια, είχαν κάνει ξανά στον Άρη, αλλά δεν υπήρξε ευτυχή κατάληξη. Ωστόσο, δεν κατάφερε να βρει ομάδα κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και θα αυξηθούν οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο το καλοκαίρι, εφόσον πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Με αυτόν τον τρόπο θα ωφεληθεί και η ομάδα που έχει ανάγκη τόσο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: