Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

«Έτσι νικήσαμε τον ΠΑΟΚ»

ζησόπουλος
Ο ποδοσφαιριστής του  Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Ζησόπουλος μίλησε στον Arena FM 89,4 για το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στον «δικέφαλο» ο οποίος έχει ανέβει επίπεδο και τόνισε ότι είναι θέμα χρόνου να κάνει την υπέρβαση.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και κυρίως όταν μιλάμε για μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Στην Τρίπολη, παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές στο βασικό του σχήμα, αλλά με παίκτες έμπειρους που ήξεραν πώς να διαχειριστούν το παιχνίδι. Εμείς γυρίσαμε το παιχνίδι, εντάξει ήμασταν και λίγο τυχεροί στα γκολ που πετύχαμε, αλλά κατά τα άλλα μέσα στο παιχνίδι είχαμε τον έλεγχο και το δείξαμε. Βασικό για τον ΠΑΟΚ ότι μεσοβδόμαδα έχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Μπενφίκα και σίγουρα το μυαλό τους ήταν και εκεί. Το θέλαμε περισσότερο και τελικά πήραμε τους τρεις βαθμούς. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν. Στην έδρα μας είμαστε πολύ δυνατοί και ακόμα δεν έχουμε ήττα στο πρωτάθλημα και πάμε για το καλύτερο πλασάρισμα στο βαθμολογικό πίνακα».
Για τον Αθανασιάδη και τον Χούσεν: «Είχα πολύ δουλειά χθες(16/2), αυτό είναι αλήθεια. Ο Αθανασιάδης είναι παίκτης ο οποίος μπορεί να κάνει την οποιαδήποτε φάση γκολ, ενώ ο Ολλανδός είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και έχει όλα τα φόντα για να βοηθήσει την ομάδα στην δύσκολη συνέχεια».
Για τον ΠΑΟΚ: «Η ομάδα σίγουρα είναι πολύ διαφορετική από τότε που έπαιζα και εγώ στον ΠΑΟΚ, γενικά έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο θα έλεγα. Με την έλευση του κ.Σαββίδη, έχουν έρθει πολλοί ποδοσφαιριστές , με μεγάλη ποιότητα, η ομάδα δείχνει να έχει αλλάξει και να έχει ανέβει επίπεδο. Από εκεί και πέρα χρειάζεται χρόνος για μια καινούργια ομάδα, αυτή τη στιγμή διαθέτει έναν από τους καλύτερους προπονητές που υπάρχουν στην Ελλάδα και νομίζω ότι μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα, απλά χρειάζεται χρόνο ώστε να πρωταγωνιστήσεις και στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου ο ΠΑΟΚ να κάνει την υπέρβαση γιατί αυτή η ομάδα αλλά και αυτός ο κόσμος αξίζει το κάτι παραπάνω».
Για το αν θα μπορούσε να παίξει τώρα στον ΠΑΟΚ: «Αυτό είναι θέμα συγκυριών, αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς και αξιόλογους ποδοσφαιριστές που τους έχουμε δει να μεγαλουργούν και σε Ευρωπαϊκά γήπεδα, παίκτες που η αξία τους είναι δεδομένη. Νομίζω ότι έχω δείξει τα τελευταία χρόνια ότι μπορώ να σταθώ σε ένα υψηλό επίπεδο και αν ήμουν εκεί, θα προσπαθούσα και εγώ να βοηθούσα και να κάνω ότι καλύτερο για να κερδίσω θέση στην ενδεκάδα».
Για τα πλέι οφ: «Ο κάθε πόντος παίζει σημαντικό ρόλο, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει , να είμαστε κοντά στις ομάδες που πρέπει, να μην υπάρχει βαθμολογική διαφορά και στο τέλος σε αυτή την διαδικασία που ξέρουμε ότι όλα μπορούν να συμβούν, να δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».
Ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα και να κάνουν λίγη υπομονή γιατί στο ποδόσφαιρο χρειάζεται χρόνος, υπάρχουν όλα τα φόντα για να γίνει ο ΠΑΟΚ ότι ονειρεύονται όλοι οι οπαδοί του».
Για το παιχνίδι με την Μπενφίκα: «Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι όλοι είναι προετοιμασμένοι για αυτό».
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: