Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Τζελέπης στο Metropolis: «Ο Κάσες έχει συμβόλαιο με τον Πανθρακικό»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τζελέπης και αναφέρθηκε στην πολύ καλή πορεία της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και ανανέωση της συνεργασίας με τον Άκη Μάντζιο.

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Άκη Μάντζιο:

«Έχουμε ζυγίσει τα πράγματα και αποφασίσαμε να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας. Έχει εκπληκτική πορεία η ομάδα φέτος με τον Μάντζιο. Ακόμα έχουμε μια άψογη συνεργασία μαζί του, αλλά και ο άνθρωπος Μάτζιος είναι εξαιρετικός. Είναι η πρώτη φορά που κρατάμε τον προπονητή μας και για την επόμενη σεζόν, καθώς και πέρυσι αλλά και πρόπερσι δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας με τους τότε προπονητές μας».

Για τις καλές σχέσεις του διατηρεί ο Πανθρακικός με όλους όσους συνεργάζονται με την ομάδα της Κομοτηνής:

«Θέλουμε πάντα να διατηρούμε καλές με όποιον άνθρωπο εργάζεται στον Πανθρακικό, ακόμα και όταν λύνεται κάποιοι συνεργασία κοιτάμε να γίνεται σε φιλικά πλαίσια. Ακόμα και με τον Ντουμιτρέσκου δεν είχαμε καμία πρόθεση να χωρίσουμε με αυτόν τον τρόπο»

Για τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών:

«Εδώ και αρκετό καιρό συζητάμε με τον προπονητή μας για τον μελλοντικό σχεδιασμό και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε και ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, ώστε να έχουμε ένα βασικό κορμό για του χρόνου. Αρχικά θέλουμε να ανανεώσουμε τα συμβόλαια των Ίγκορ, Ρομέου και Τζάνη. Ο Κάσες έχει και για την επόμενη σεζόν συμβόλαιο με τον Πανθρακικό».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: