Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

«Το είδε όλη η Ελλάδα»

No 809733
Στον Arena FM 89,4 μίλησε σήμερα (17/02) ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης,Θανάσης Κώνστας. Αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Βέροια και τόνισε πως την αδικία που υπήρξε την είδε όλη η Ελλάδα. Παράλληλα, σχολίασε την συγκινητική προσπάθεια των φίλων της ομάδας.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Θανάσης Κώνστας:
Για το παιχνίδι με την Βέροια: “Δεν μείναμε ικανοποιημένοι από την εικόνας της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είδαμε το πάθος και το είπαμε αυτό στους παίκτες και στον προπονητή. Είμαστε σε μια δύσκολη θέση και οποιαδήποτε απόφαση, που κρίνει τα αποτελέσματα, μας προβληματίζει. Δεν δόθηκε πέναλτι σε δύο περιπτώσεις στην ίδια φάση. Εκτός από το χέρι, έγινε πέναλτι και στον Οικονομόπουλο. Αδικηθήκαμε και το είδε όλη η Ελλάδα. Έπρεπε να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε, αλλά δεν τελείωσε τίποτα. Πλέον, θέλουμε νίκες”.
Για τις συνάντηση που είχε η διοίκηση με τον Σούλη Παπαδόπουλο: “Πάντα συζητάμε με τον προπονητή μετά τον αγώνα. Εμείς δεν ήμασταν ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας, όμως όλοι σταθήκαμε στο πέναλτι που δεν δόθηκε και δεν μας επέτρεψε να κερδίσουμε”.
Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: “Είναι μια ανακοίνωση που εκφράζει την αγανάκτηση μας για την αντιμετώπιση του διαιτητή προς τον Άρη. Είδαμε έναν παράγοντα των αντιπάλων να πέφτει στον αγωνιστικό χώρο και αμφιβάλλω αν είχε χτυπήσει. Δεν ξέρω πόσοι παίκτες έκαναν θέατρο… Η ανακοίνωση μας βγήκε για την συμπεριφορά του διαιτητή”.
Για τον κόσμο του Άρη: “Δεχόμαστε την συμπαράσταση του κόσμου σε μεγάλο βαθμό και αισθανόμαστε μεγάλη συγκίνηση. Τον έχουμε στεναχωρήσει και εμείς και οι προηγούμενες διοικήσεις και ελπίζουμε όταν ολοκληρωθεί το έργο μας να ήμαστε αντάξιοι της στήριξης του”.
Για τους παράγοντες του Άρη: “Αυτή την στιγμή βλέπουμε μια σύμπνοια απ’ όλους τους παράγοντες τους Άρη. Υπάρχουν πολλά θέματα ,που πρέπει να συζητήσουμε και θα γίνει ένα κάλεσμα το συντομότερο δυνατό. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν προσφέρει πράγματα στον Άρη όλα αυτά τα χρόνια”.
Για τον αν θα καταφέρει ο Άρης να σωθεί: “Έχουμε ένα δύσκολο έργο, το ξεκίνησαν κάποιοι άλλοι και μας έφεραν σε δύσκολη θέση. Ξέρουμε τις ευθύνες μας και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε, μαζί με τον υπέροχο κόσμο μας”.
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: