Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

«Να μην φοβηθούν την Τούμπα»!

Χωρίς τίτλο
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο διεθνής βετεράνος Πορτογάλος στόπερ της Μπενφίκα, Πάολο Μαδέιρα. Θυμήθηκε την ατμόσφαιρα της Τούμπας στους αγώνες που είχε παίξει η Μπενφίκα με τον ΠΑΟΚ πριν από 15 χρόνια και τόνισε πως οι “Αετοί” είναι μια πάρα πολύ ποιοτική ομάδα και δεν πρέπει να φοβηθούν οι παίκτες της, την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στις εξέδρες!
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πάολο Μαδέιρα:
Για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα πριν από 15 χρόνια:
“Ήταν δύο παιχνίδια πολύ δύσκολα. Θυμάμαι ότι στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δύναμη και είναι πολύ δύσκολο για όλες τις ομάδες εκεί. Περάσανε 15 χρόνια, αλλά θυμάμαι το ματς σαν τώρα, οι παίκτες πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να μην φοβηθούν τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ τις κερκίδες”.
Για το παιχνίδι της Πέμπτης:
“Οι παίκτες της Μπενφίκα είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, είναι πρώτοι στο πρωτάθλημα και πρέπει να ξεπεράσουν τον φόβο τους για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που δημιουργούν φοβερή ατμόσφαιρα στη Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ είναι σκληρός αντίπαλος, έχει ανεβεί στην Ευρώπη, αλλά αν η  Μπενφίκα βάλει την μπάλα κάτω και τρέξει, πολύ δύσκολα μπορεί να την σταματήσει κάποιος. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα και μπορεί να περιορίσει το παιχνίδι της Μπενφίκα με την βοήθεια της δυναμικής ατμόσφαιρας της Τούμπας”.
Για το αν είναι καλύτερη η σημερινή Μπενφίκα, ή η Μπενφίκα που είχε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ πριν από 15 χρόνια:
” Τότε η Μπενφίκα είχε παίκτες Πορτογάλους ενώ τώρα αποτελείται από πολλούς ξένους από ητν λατινική Αμερική. Είναι πολύ δύσκολο να πούμε ποια ομάδα είναι καλύτερη”.
Για τα δυνατά σημεία της Μπενφίκα:
“Η Μπενφίκα είναι πάρα πολύ γρήγορη ομάδα. Στην άμυνα δεν δέχεται πολλά γκολ, ενώ οι παίκτες της χειρίζονται πολύ καλά την μπάλα κάτω. Αλλάζουν γρήγορα την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση, όπου υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες όπως ο Γκαιτάν, ο Λίμα και ο Ροντρίγκο. Αν έχει καλό καιρό και είναι καλός ο αγωνιστικός χώρος,  η Μπενφίκα μπορεί να παίξει πολύ καλά και γρήγορα. Βέβαια, θα έχει μπροστά της έναν παραδοσιακά δυνατό  ΠΑΟΚ και δεν θα είναι τόσο εύκολο το έργο της”.
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: