Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Το πιο κρίσιμο ραντεβού…!!

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr γι’ αυτά που πρέπει να γίνουν στον Παναθηναϊκό πέρα απ’ τη συνάντηση Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου.

Το πιο κρίσιμο ραντεβού…
Με μεγάλη αγωνία οι φίλοι του Παναθηναϊκού περιμένουν το επικείμενο ραντεβού Γιάννη Αλαφούζου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Όσοι θεωρούν ότι από το ραντεβού θα κριθεί αν οι δύο άντρες εξομαλύνουν τη σχέση τους, είναι μακριά από την πραγματικότητα αλλά και από τις επείγουσες ανάγκες της ΠΑΕ.

Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος για απλές κινήσεις αποκατάστασης σχέσεων και επικοινωνίας.

Τα χρονικά περιθώρια για την κατάθεση φακέλου ώστε η ΠΑΕ να πάρει αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ, στενεύουν. Μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα όλα θα πρέπει να έχουν τακτοποιηθεί. Στον φάκελο της ΠΑΕ θα πρέπει να αναγράφονται υποχρεώσεις προς τρίτους αλλά -κυρίως- ο τρόπος με τον οποίο αυτές θα καλυφθούν.

Δηλαδή η ΠΑΕ υποχρεώνεται να πει από πού θα βρει τα λεφτά και να αποδείξει ότι αυτά υπάρχουν. Διότι αυτή τη στιγμή ΔΕΝ υπάρχουν και πρέπει να βρεθούν. Εδώ δεν χωρούν διπλωματικές διατυπώσεις και αόριστες διαβεβαιώσεις. Εφόσον ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενδιαφέρεται να βοηθήσει την ΠΑΕ πρέπει να το κάνει τώρα εγγυώμενος για ένα κομμάτι των χρεών που χρειάζεται να εξοφληθούν άμεσα. Το ποσό υπολογίζεται ανάμεσα σε 5 με 7 εκατομμύρια.

Τρόποι για να μετακυληθούν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του κ. Γιαννακόπουλου σε αυτούς της ΠΑΕ, υπάρχουν. Το θέμα είναι αν υπάρχει βούληση. Διαφορετικά ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ θα έχει το καλοκαίρι στη διάθεση του μια ομάδα που δεν θα μπορεί (πάλι) να παίξει στην Ευρώπη και δεν θα μπορεί να κάνει κανονικές μεταγραφές, θα βρίσκεται δηλαδή με μεγαλύτερο οικονομικό άνοιγμα και μειωμένη εκ των πραγμάτων αγωνιστική ισχύ.

Κατά συνέπεια το επικείμενο ραντεβού θα είναι ατελέσφορα αν οι δύο άντρες αποφασίσουν να σβήσουν τα παλιά χωρίς να μιλήσουν για τα καινούργια.
Η ομάδα υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Αναστασίου ικανοποιεί τους οπαδούς και αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.

Αν όμως η ΟΥΕΦΑ μπλοκάρει την αδειοδότηση το καλοκαιρινό ραντεβού Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου ίσως γίνει πάνω στα χαλάσματα.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα…Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: