Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Νεϊμάρ: «Πολύ πίσω η Σίτι από την Μπαρτσελόνα»

Πολύ δρόμο έχει ακόμα η Μάντσεστερ Σίτι για να φτάσει την ποιότητα της Μπαρτσελόνα, δήλωσε ο Νεϊμάρ στον αγγλικό Τύπο για το μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16» του Champions League.

Νεϊμάρ: «Πολύ πίσω η Σίτι από την Μπαρτσελόνα»
Μπορεί την φετινή σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι να σκοράρει αφειδώς σε όλες τις διοργανώσεις, όμως ο Νεϊμάρ πιστεύει πως η αγγλική ομάδα έχει αρκετό δρόμο μπροστά της για να φτάσει το επίπεδο της Μπαρτσελόνα.

«Έχω διαβάσει που λένε πως η Μάντσεστερ Σίτι θα επικρατήσει της Μπαρτσελόνα, λόγω τον πολλών τερμάτων που σημειώνει στην Αγγλία. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι πολύ πίσω από την Μπαρτσελόνα», τόνισε αρχικά ο 22χρονος εξτρέμ και πρόσθεσε:

«Έχουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά εμείς έχουμε περισσότερη εμπειρία στην διοργάνωση. Εμείς σεβόμαστε την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά αν παίξουμε με τον τρόπο που ξέρουμε τότε πιστεύω ότι θα προκριθούμε».

Ακόμα ο Νεϊμάρ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στη δράση στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Βαγεκάνο, αλλά και την αγωνία που είχε αν προλάβει το ματς με την Σίτι: «Φυσικά και είχα μεγάλη αγωνία αν θα προλάβω τους αγώνες με την Μάντσεστερ Σίτι. Αυτός ήταν ο λόγος που επέλεξα να αγωνιστώ με την Μπαρτσελόνα για να συμμετέχω σε σημαντικές ευρωπαϊκές βραδιές σαν αυτή. Το όνειρο μου είναι να κερδίσω αυτή τη σεζόν το Champions League». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: