Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Πλάνο… Γιουνάιτεντ από Μίτσελ!!

Μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ματς με τη Μαν. Γιουνάιτεντ, ο Μίτσελ έχει καταλήξει σε αποφάσεις, αλλά παραμένει και σε διλήμματα για τη στελέχωση της ενδεκάδας του Ολυμπιακού.

Πλάνο… Γιουνάιτεντ από Μίτσελ
Σύμφωνοι, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο τον ανεβασμένο ΟΦΗ στο Ηράκλειο για το πρωτάθλημα. Όμως με τη διαφορά στο +20 από τον δεύτερο στη βαθμολογία και το ματς της χρονιάς να απέχει μόνο μία εβδομάδα πλέον, όλοι-κακά τα ψέματα-σκέφτονται ήδη το παιχνίδι της επόμενης Τρίτης με τη Μαν. Γιουνάιτεντ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Μίτσελ, αν και δεν το δηλώνει και πολύ καλά κάνει, έχει καταλήξει σε αποφάσεις, αλλά παραμένει και σε διλήμματα για τη στελέχωση της ενδεκάδας.

Για τη θέση του γκολκίπερ δεν χωρά αμφισβήτηση πως ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ομοίως και για το δεξί άκρο της άμυνας, όπου ο Σαλίνο παίζει χωρίς αντίπαλο. Για τα αριστερά υπάρχει ερωτηματικό, αφού ο Χολέμπας είναι εκτός προπονήσεων για δύο εβδομάδες και ο Μπονγκ δεν είναι σταθερός σε απόδοση. Ο Ισπανός τεχνικός θα περιμένει τον ομογενή άσο και αν δεν τεθεί εγκαίρως στη διάθεσή του θα στραφεί αναγκαστικά στον Καμερουνέζο. Για το κέντρο της άμυνας, από τη στιγμή που ο Σιόβας είναι τραυματίας και ο Αβραάμ δεν έχει επανέλθει στο 100% από αγωνιστικής πλευράς μετά το σοβαρό τραυματισμό του, ο Μανωλάς αναμένεται να έχει παρτενέρ τον Μαρκάνο.

Σε ό,τι αφορά στη μεσαία γραμμή, οι πολύ καλές εμφανίσεις του Εντινγκά σε συνδυασμό με το ντεφορμάρισμα του Σάμαρη έχουν δώσει τον πρώτο λόγο στον Κογκολέζο για να πλαισιώσει τον Γιάννη Μανιάτη στα αμυντικά χαφ. Από εκεί και πέρα, ο Κάμπελ θα είναι φυσικά στη θέση του δεξιού εξτρέμ, ενώ ο Πέρες που έχει προσαρμοστεί σε χρόνο ρεκόρ θα βρίσκεται-κατά τα φαινόμενα-στο απέναντι άκρο.

Από εκεί και πέρα, αρχίζουν τα μεγάλα διλήμματα. Για τη θέση πίσω από τον σέντερ φορ υπάρχουν τρεις επιλογές. Ο «εργάτης» Φουστέρ, ο πολύπειρος Σαβιόλα που μπορεί με μια ενέργεια να πάρει ένα ματς, αλλά και ο ποιοτικός Τσόρι που μπορεί να δημιουργήσει και να σκοράρει με την ίδια επιτυχία. Ερωτηματικό αποτελεί και η θέση του φορ. Ο Σαβιόλα «παίζει» και για τη συγκεκριμένη θέση έχοντας να ανταγωνιστεί τον Ολαϊτάν που τα έχει πάει περίφημα ως αντι-Μήτρογλου και μπορεί να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις, αλλά και τον Βαλντές που διαθέτει τεράστια εμπειρία στο επίπεδο αυτό και δείχνει έτοιμος να βοηθήσει.

Ο Μίτσελ, πάντως, χρειάζεται όλους τους παίκτες του στην τετράδα αγώνων-«φωτιά» που ακολουθεί. ΟΦΗ στο Ηράκλειο, Μαν. Γιουνάιτεντ και Παναθηναϊκός στο «Καραϊσκάκη» και ΠΑΟΚ αμέσως μετά για το πρωτάθλημα στην Τούμπα (πιθανώς να ακολουθήσει και το ματς Κυπέλλου με τους Θεσσαλονικείς στο Φάληρο).Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: