Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

«Ενωμένοι δεν φοβόμαστε τίποτα»

Την εμπιστοσύνη του στο ρόστερ του Πανιωνίου εξέφρασε ο Νίκος Αναστόπουλος στη «SportDay», τονίζοντας: «Ήρθαμε να ενώσουμε, όχι να διχάσουμε». Ραντεβού με δικηγόρους για το ευεργετικό άρθρο.

«Ενωμένοι δεν φοβόμαστε τίποτα»
Ταλέντο υπάρχει στον Πανιώνιο, το οποίο δεν έχει βγει ακόμα ολόκληρο στο… χορτάρι, σύμφωνα με τον νέο τεχνικό της ομάδας, Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος δήλωσε συγκινημένος στη «SportDay» για την επιστροφή του στην Πλατεία 25 χρόνια μετά.

Ο «μουστάκιας», του οποίου η πρόσληψη δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά ήδη έχει πιάσει δουλειά, τόνισε πως σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας μπορεί να παίξει το έντονο ελληνικό στοιχείο που υπάρχει σε αυτήν.

«Είμαι συγκινημένος που επιστρέφω έπειτα από 25 χρόνια στο γήπεδο που μεγάλωσα ως ποδοσφαιριστής. Ο Πανιώνιος έχουμε συνηθίσει να είναι πρωταγωνιστής. Από συμπτώσεις και συγκυρίες βρέθηκε στο σημείο να παλεύει για τη σωτηρία του», δήλωσε αρχικά ο 56χρονος τεχνικός.

Στο πώς εισπράττει το γεγονός ότι στην ομάδα υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες και το ελληνικό στοιχείο κυριαρχεί, απάντησε: «Υπάρχουν οι βάσεις. Αν δεν υπήρχε το ελληνικό στοιχείο θα ήταν πρόβλημα. Η ελληνική ψυχή είναι ικανή για μεγάλα πράγματα και παρασύρει και τους υπόλοιπους».

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θέλει να εμφυσήσει έτσι όπως έχει δει τον Πανιώνιο; «Θα πρέπει οι παίκτες του Πανιωνίου να αρχίσουν να εμπιστεύονται τους εαυτούς τους! Αυτοί οι παίκτες είναι πολύ καλοί. Θα πρέπει να φτιάξουν και την ψυχολογία τους. Από αυτό το στοιχείο θα αρχίσουμε κι ακολούθως θα περάσουμε στο τακτικό κομμάτι. Πάνω σε αυτό θα εστιάσω και αυτό είναι το σκεπτικό. Στόχος μας είναι όσο πιο γρήγορα μπορούμε να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Τα θετικά και τα αρνητικά που έχει εντοπίσει βλέποντας απ’ έξω την ομάδα; «Αυτά θα τα λύσουμε εκ των έσω. Στην ομάδα υπάρχει πολύ ταλέντο και δεν το έχει βγάλει όλο! Μου αρέσει η ομάδα. Εχει ταχύτητα. Διαθέτει γρήγορους παίκτες. Δεν φθάνει, όμως, να είσαι μόνο καλός».

Σε ό,τι αφορά τις ανακατατάξεις που υπάρχουν στα διοικητικά, έστω κι αν ακόμη δεν έχει υπάρξει επίσημη αλλαγή: «Γνώριζα από παλιά κάποιους ανθρώπους που έχουν αρχίσει αυτήν την προσπάθεια. Αγαπούν τον Πανιώνιο. Εχουν μπει στην ομάδα όχι για να διοικήσουν, αλλά για να βοηθήσουν. Ηρθαμε να ενώσουμε, όχι να διχάσουμε. Οταν ενωθεί ο Πανιώνιος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Οι φίλαθλοί μας πρέπει να αποτελέσουν τον οδηγό στην όλη πορεία».

Συνάντηση με δικηγόρους θα έχουν οι άνθρωποι του συλλόγου, που έχουν μπει μπροστά για να τον σώσουν. Θα ενημερωθούν για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν και το πλάνο που πρέπει να ακολουθήσουν για υπαγωγή του Πανιώνιου σε ευεργετικό άρθρο (106 ή κάποιο άλλο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: