Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Πικέ: «Μπορούμε ακόμα να γίνουμε οι καλύτεροι»

Στόχος της Μπαρτσελόνα είναι να ανακτήσει τη θέση του καλύτερου της Ευρώπης και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά όλες τις προκλήσεις, ξεκινώντας από τη Μάντσεστερ Σίτι, δήλωσε ο Ζεράρ Πικέ.

Πικέ: «Μπορούμε ακόμα να γίνουμε οι καλύτεροι»
Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα , σύμφωνα με το Ζεράρ Πικέ, ο οποίος παραδέχεται ότι η Μπαρτσελόνα μπορεί να έχει χάσει αρκετή από τη λάμψη της, αλλά αρχής γενομένης από σήμερα με τη Μαντσεστερ Σίτι, θα παλέψει για να μπουν οι βάσεις ώστε να επανέλθει στην παλιά της δόξα.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, ο Ισπανός αμυντικός αναφέρθηκε στις απόψεις πολλών που θεωρούν ακίνδυνους τους «μπλαουγκράνα» τονίζοντας ότι το αποψινό ματς είναι μια ευκαιρία να αποδείξουν το αντίθετο.

«Ίσως οι ομάδες δεν μας φοβούνται τόσο πολύ , γιατί δεν έχουμε κερδίσει αυτόν τον τίτλο για δύο χρόνια. Ωστόσο, στη Μάντσεστερ Σίτι εξακολουθούν να μας σέβονται, είμαστε μια ομάδα με παίκτες που έχουν κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και το Champions League . Μπορούμε ακόμα να γίνουμε οι καλύτεροι και απόψε έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να δείξουμε στον κόσμο ότι έχουμε κορυφαίους παίκτες που μπορούν να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: