Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Μετράει... αντίστροφα ο Στέφενς!!

Προς το τέλος της πλησιάζει η «εποχή Στέφενς» στον ΠΑΟΚ, διότι ο Ολλανδός έχει αποφασίσει ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα, όπως αναφέρει η «SportDay». Έρχεται ο Σαββίδης και φέρνει εξελίξεις.

Μετράει... αντίστροφα ο Στέφενς
Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουν στον ΠΑΟΚ την έλευση του Ιβάν Σαββίδη, που θα… τρέξει διάφορα σημαντικά θέματα σε αγωνιστικό και μη επίπεδο. Ο ιδιοκτήτης ΠΑΕ λείπει περίπου έναν μήνα από τη Θεσσαλονίκη και έχουν μείνει στάσιμα κάποια ζητήματα όπως ο διακανονισμός για τα χρέη του συλλόγου προς το δημόσιο, αλλά και οι διαδικασίες για το προπονητικό κέντρο.

Με λίγη καθυστέρηση θα δούμε και την αντίδραση του για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να έδειξε τη δυσαρέσκεια του ο Σαββίδής μέσω του skype, αλλά θα είναι διαφορετικά από… κοντά. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε να περάσει το ματς με την Μπενφίκα, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (20/2, 20:00) και μετά θα φανούν οι προθέσεις του.

Δεν έχει δείξει ότι θέλει να αντικαταστήσει τον τεχνικό του ΠΑΟΚ. Όμως φαίνεται πως η «εποχή Στέφενς» έχει ολοκληρωθεί και θα φύγει από μόνος του.

Όπως αποκαλύπτει ο «τρελός του χωριού» ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει ότι θα αποχωρήσει από τον «Δικέφαλο του Βορρά». Δεν είναι γνωστό το πότε θα το ανακοινώσει στη διοίκηση του συλλόγου, που θα γλιτώσει με αυτόν τον τρόπο την αποζημίωση.

Επιπλέον, αναμένονται αλλαγές και στο ΔΣ της ΠΑΕ και μένει να δούμε να θα αναλάβει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ο Σαββίδης, ενώ είναι πιθανό να δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στους γιούς του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: