Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Παίζει… κι έρχεται ο Ράιτ!

Τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ζακ Ράιτ στον Παναθηναϊκό. Παίζει με Μπάμπεργκ στο Eurocup κι έρχεται ο Αμερικανός γκαρντ.

Παίζει… κι έρχεται ο Ράιτ
Ο Ζακ Ράιτ πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού. Το… μαρτύρησε και ο ίδιος με ένα μήνυμά του χθες στο Twitter, αλλά και αναφέρουν και οι πληροφορίες. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες στις επαφές με την Μπάμπεργκ για να ολοκληρωθεί το deal και να έρθει ο Αμερικανός-με βοσνιακό διαβατήριο-γκαρντ στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στο «τριφύλλι».

Αυτό πιθανότατα θα γίνει στο δεύτερο μισό της εβδομάδας. Ο Ράιτ αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή της Μπάμπεργκ στη Σαρδηνία για το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Σάσαρι για την τελευταία αγωνιστική των «32» του Eurocup. Αμέσως μετά θα… κουνήσει μαντήλι στους Γερμανούς και θα επιστρέψει στο γνώριμο σε αυτόν ελληνικό περιβάλλον από τη θητεία του στο Ρέθυμνο.

Υπενθυμίζεται πως ούτως ή άλλως δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη, αλλά εφόσον όλα πάνε καλά και υπογράψει πριν να αρχίσει ο δεύτερος γύρος του Top 16 της Ευρωλίγκας θα είναι διαθέσιμος από το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: