Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Κασελάκης στο Metropolis: «Μας πείραξε ο τρόπος που χάσαμε. Αυτοκτονήσαμε»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ Λεωνίδας Κασελάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε: «Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί και ότι είχαμε μια δύσκολη αποστολή, αφού δεν είχαμε στο πλευρό μας και τον κόσμο μας που θα ήταν ο 6ος παίκτης. Σα να μην έφτανε αυτό προέκυψε και η απουσία του Μπόγρη που είναι ένας παίκτης που δεν έχουμε την πολυτέλεια να τον καλύψουμε. Παρ' όλα αυτά καταφέραμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και στο τέλος αυτοκτονήσαμε αφού χάσαμε μέσα από τα χέρια μας το ματς. Αυτό που μας πείραξε ήταν ο τρόπος που χάσαμε γιατί από την συνολική εικόνα του ματς αξίζαμε τη νίκη. Δεν θέλω να σχοληθώ με την διαιτησία. Εγώ μπαίνω στη λογική του τί δεν κάναμε εμείς καλά. Και εμείς δεν διαχειριστήκαμε καλά το +5 που είχαμε λίγο πριν τη λήξη. Δώσαμε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό που ξέρει να εκμεταλλεύεται τα όποια λάθη να γυρίσει το ματς και να πάρει τη νίκη».

Για την απουσία του κόσμου: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δημιουργεί μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Ήταν πράγματι απογοητευτικό το γεγονός ότι ένα τέτοιο παιχνίδι έγινε χωρίς κόσμο. Πληρώθηκε ακριβά το λάθος που έγινε στο ματς με τον Άρη. Μπορεί να ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, όμως δεν έδωσε την ευκαιρία στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να είναι στο ματς με τον Ολυμπιακό και να μας δώσουν ενέργεια μόνο και μόνο με την παρουσία τους. Εδώ αυτός ο λίγος κόσμος που βρέθηκε χθες με προσκλήσεις 10 μας βοήθησε πολύ φανταστείτε να υπήρχε 6.000 κόσμος στο γήπεδο».

Για τα κέρδη του ΠΑΟΚ από τη χθεσινή εμφάνιση: «Το να κοντράρεις μια ομάδα που είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης, πράγμα που το κάναμε και στο ΣΕΦ είναι πολύ θετικό. Όμως χάσαμε με απογοητευτικό τρόπο αφού κάναμε λανθασμένες επιλογές σε άμυνα και επίθεση. Αυτή η ομάδα αν παίζει σωστά, μεθοδικά και ομαδικά μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον οποιονδήποτε αντίπαλο». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: