Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

«Η Σίτι είναι μεγαλύτερη ομάδα από την Γιουνάιτεντ»

Μόνο ένας σύλλογος υπάρχει φέτος στην πόλη του Μάντσεστερ και αυτός είναι η Σίτι, σύμφωνα με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι. Δεν παρέλειψε να μιλήσει για τους στόχους της ομάδας του.

«Η Σίτι είναι μεγαλύτερη ομάδα από την Γιουνάιτεντ»
Μπορεί να μην ξεχνάει τα περασμένα χρόνια, αλλά, όπως τόνισε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, φέτος η Σίτι είναι καλύτερη ομάδα από τη Γιουνάιτεντ.

«Η μεγαλύτερη ομάδα είναι η Σίτι τώρα, αλλά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τα περασμένα χρόνια», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των «πολιτών» και πρόσθεσε:

«Αν σκεφτώ μόνο αυτή τη σεζόν, υπάρχει μόνο ένας σύλλογος στο Μάντσεστερ και αυτός είναι ο δικός μας. Όμως, δεν μπορείς να ξεχάσεις τι έκανε η Γιουνάιτεντ τα προηγούμενα χρόνια».

Ο 60χρονος Χιλιανός συμπλήρωσε: «Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να τα κατακτάμε τρόπαια, όχι μόνο εγχώρια, αλλά και διεθνή. Παλεύουμε για τέσσερις τίτλους αυτή τη χρονιά» και κατέληξε:

«Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, γιατί δεν μπορείς να αλλάξεις από την μία μέρα στην άλλη. Πρέπει να διατηρήσουμε την φιλοσοφία και αυτό το στιλ και για αυτό χρειάζεσαι χρόνο». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: