Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Σκόκο: «Θέλω να πάω στο Μουντιάλ»

Σκόκο: «Θέλω να πάω στο Μουντιάλ»Να αγωνιστεί με την εθνική Αργεντινή, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας θέλει ο Νάτσο Σκόκο, όπως δήλωσε στον αγγλικό Τύπο.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος είχε περάσει και από τα μέρη μας φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ, προσπαθεί να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να βρει τη φόρμα του στις «μαύρες γάτες», ώστε να θέσει υποψηφιότητα για να φορέσει τη
φανέλα της «μπιανκοσελέστε» στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Δουλεύω σκληρά για να μπορέσω να φτάσω να παίζω ξανά στο επίπεδο που έπαιζα όταν ήμουν στη Νιούελς», είπε ο παίκτης της Σάντερλαντ στη «Sunderland Echo».

Ο Σκόκο, ο οποίος όταν έπαιζε με τη Νιούελς είχε πετύχει 24 γκολ σε 33 εμφανίσεις του στο αργεντίνικο πρωτάθλημα, έκανε το ντεμπούτο του στην Αγγλία στην νίκη της Σάντερλαντ κόντρα στη Σαουθάμπτον για το θεσμό του Κυπέλλου.

«Γνωρίζω ότι έχω πολύ δουλειά ακόμα. Νοιώθω όμως καλά και θέλω να βοηθήσω την ομάδα, αλλά ήμουν δυο μήνες εκτός. Ήταν πολύ σημαντικό ότι έπαιξα 70 λεπτά εναντίον στη Σαουθάμπτον», δήλωσε ο πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ.

«Είναι δύσκολο να παίξεις με την εθνική ομάδα γιατί έχει πάρα πολλούς παίκτες σε κορυφαίο επίπεδο, όπως ο Μέσι, ο Ιγκουαΐν, ο Αγουέρο και ο Λαβέτσι. Εγώ θα προσπαθήσω σκληρά και κάθε βδομάδα θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να μπορέσω να είμαι εκεί. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι στο μυαλό κάθε παίκτη», ειπε ο Νάτσο Σκόκο ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: