Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

«Φιλοσοφία μας να παίζουν νέα παιδιά»

papadopoulos
Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Γαζώρου, Αμβρόσιος Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την χθεσινή(16/2) νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, αλλά και για την φιλοσοφία της ομάδας να παίζουν νεαροί ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την νίκη κόντρα στα Γιαννιτσά: «Είχαμε την υπεροχή σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού, τα Γιαννιτσά δεν μας απείλησαν σχεδόν καθόλου εκτός από ένα δοκάρι που είχανε. Ήμασταν πολύ καλύτεροι, είχαμε καλύτερη κυκλοφορία και αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί, θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Θα την χαρακτήριζα ως μια όχι δύσκολη νίκη».
Για το νεανικό ρόστερ που υπάρχει στην ομάδα: «Είναι το πλάνο και η φιλοσοφία του κ.Κατσαβάκη. Θέλει να παίζουν νεαροί ποδοσφαιριστές και να βγαίνουν παίκτες από την ομάδα. Ο στόχος από την αρχή ήτανε η εύκολη σωτηρία αλλά θα προσπαθήσουμε να μπούμε στην τετράδα».
Για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ: «Μπορεί όλοι να νόμιζαν ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι αποδυναμωμένο, με όλες τις αλλαγές που έγιναν, αλλά θεωρώ ότι όπως και εμείς είμαστε μια έκπληξη, έχει και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις και το πρωτάθλημα απέκτησε ένα διαφορετικό ενδιαφέρον. Ο βόρειος όμιλος είναι καλύτερος από τον νότιο».
Για τους προσωπικούς του στόχους: «Να τελειώσει αυτή η χρονιά όσο καλύτερα γίνεται , να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά και αν μπορέσουμε να μπούμε και μέσα στην τετράδα. Από εκεί και πέρα το καλοκαίρι είναι κοντά, θα κάνουμε τον απολογισμό μας και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: