Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

«Nτέρμπι από τα παλιά»

dilmperis-610x400
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα Παναγιώτης Διλμπέρης.
Μίλησε για την νίκη επί του Πανσερραϊκού και την εξαιρετική πορεία της ομάδας στην Γ’ Eθνική. Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα στο παιχνίδι  του κυπέλλου με την Λάρισα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Διλμπέρης:
Για την νίκη επί του Πανσεραικού:
“Η διαφορά που έχουμε δεν εξασφαλίζει κάτι όμως η νίκη έφερε την ανάταση στην ψυχολογία των παικτών και τους έκανε να νιώσουν πως είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία. Πλέον αντιμετωπίζεται το παιχνίδι με την ψυχολογία πως όλα βασίζονται πάνω σου. Το παιχνίδι είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι. Είχε πάρα πολύ δύναμη και ήταν το κύριο χαρακτηριστικό σε όλες τις μονομαχίες. Νομίζω πως εμείς πατούσαμε περισσότερο στο γήπεδο, πετύχαμε το γκολ και διαχειριστήκαμε καλύτερα το αποτέλεσμα. Μια ευκαιρία θεωρώ πως είχε ο Πανσεραικός. Ήταν ένα ντέρμπι που θύμιζε τα παλιά”.
Για την πορεία του Αγροτικού Αστέρα:
“Έχουμε μια ήττα μονάχα από την αρχή όταν προσπαθούσαμε να εφαρμόσουμε το πλάνο μας ενώ είχαμε και πολλά μικροπροβλήματα. Ήταν μια ήττα από του Σουφλί. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και πολύ δύσκολα θα έχουμε ξανά κάτι τέτοιο. Το ποδόσφαιρο βέβαια είναι ποδόσφαιρο και δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει. Έχουμε ένα πολύ καλό σερί το οποίο είναι στο χέρι του Αστέρα να το κρατήσει”.
Για το παιχνίδι με την Λάρισα:
“Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αν σκοράρει η Λάρισα χρειαζόμαστε δύο γκολ για να περάσουμε. Αν σκεφτεί κανείς την δυναμική της Λάρισας είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά αν ήμαστε αυτοί που πρέπει να ήμαστε το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς”.
Για το επόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα:
“Παίζουμε στο Σουφλί με μια ομάδα που έχω πολλούς φίλους. Είμαι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι μια ομάδα που μας έχει κερδίσει και αυτό δείχνει τις δυνατότητες τους. Αυτό το παιχνίδι θα το κοιτάξουμε αφού ξεπεράσουμε την Λάρισα”.
Για την ανάγκη που έχει η ομάδα από τον κόσμο στο παιχνίδι με τη Λάρισα:
“Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Εύοσμου καθώς έχω πάρα πολύ καιρό να δω το γήπεδο τόσο γεμάτο. Η ομάδα και η διοίκηση έχουν ανάγκη τον κόσμο και  όπως την Κυριακή πολύ κόσμια με πολύ ρυθμό βοήθησαν έτσι και με την Λάρισα πρέπει να γίνει η προσπάθεια να πάει ο Αστέρας στον τελικό”.
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: