Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Μέχρι… Τσικνοπέμπτη!!

Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα συναντηθούν από κοντά μέχρι την Πέμπτη για να λύσουν την παρεξήγηση και να συζητήσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους. Χάνει και Ολυμπιακό ο Μέντες.

Μέχρι… Τσικνοπέμπτη
Οι πρώτες βάσεις για τη… γέφυρα που θα καλύψει το χάσμα που δημιουργήθηκε μεταξύ Γιάννη Αλαφούζου και Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχουν ήδη μπει. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι γραμματείς τους επικοινώνησαν χθες, κατόπιν εντολών τους, για να ρυθμίσουν το ραντεβού που θα έχουν οι δύο άνδρες και πιθανότατα θα γίνει μέχρι την… Τσικνοπέμπτη (πιθανώς και νωρίτερα, δεδομένου ότι εκείνη τη μέρα υπάρχει το ντέρμπι «αιωνίων» για την Ευρωλίγκα). Η ακριβής ημέρα της συνάντησης θα φιξαριστεί ίσως και σήμερα.

Οι δύο πλευρές έχουν την πρόθεση να ξεκαθαρίσουν το τοπίο μεταξύ τους και να κάνουν σαφείς τις θέσεις τους μετά την κρίση που ξέσπασε ανάμεσά τους για ένα ρεπορτάζ στον «ΣΚΑΪ» που δυσαρέστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Παράλληλα και με δεδομένη σε κάθε περίπτωση την πρόθεση του προέδρου της ΚΑΕ να βοηθήσει την ΠΑΕ, ο Γιάννης Αλαφούζος θα ρωτήσει πώς και πότε θα συμβεί αυτό. Δηλαδή αν θα γίνει με αγορά μετοχών και σε τι ποσοστό, όπως επίσης και αν αυτό θα γίνει άμεσα ή στο τέλος της σεζόν. Υπάρχει ένα σενάριο που θέλει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να βοηθά οικονομικά άμεσα την ΠΑΕ, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση, προκειμένου να λάβει μέρος η ομάδα στα play offs και στην Ευρώπη (προκριματικά Champions League ή Europa League) την επόμενη εβδομάδα.

Δύσκολα με Ολυμπιακό ο Μέντες

Ο Μέντες ντα Σίλβα θα χάσει σίγουρα το ματς με τον Εργοτέλη, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και κάνει ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Μάλιστα, από τη στιγμή που θα επιχειρήσει να μπει σταδιακά στις προπονήσεις από την επόμενη εβδομάδα, είναι πολύ δύσκολο να προλάβει το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Αντίθετα, ο Γιάννης Αναστασίου για το προσεχές ματς με τον Εργοτέλη στη Λεωφόρο υπολογίζει στους Μπεργκ και Τριανταφυλλόπουλο που επιστρέφουν από τιμωρία, όπως επίσης και στους Ρισβάνη και Μπαϊράμι που χθες συμμετείχαν σε μέρος του προγράμματος και θα μπουν κανονικά σε ολόκληρο τις προσεχείς μέρες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: