Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Μποροβήλος στο Metropolis: «Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται ασταθής»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ένας εκ των μεγαλομετόχων του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και αναπληρωτής πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος και αναφέρθηκε τόσο στην ομάδα του τον Αστέρα, όσο και στην μεγαλύτερη επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για τον Αστέρα Τρίπολης και την χθεσινή νίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ:

«Όλα πάνε πολύ καλά στην ομάδα μας, όμως στο ποδόσφαιρό όλα αλλάζουν από την μια μέρα στην άλλη. Ελπίζουμε να βρισκόμαστε στα πλέι όφ. ?Ήταν πολύ σημαντική η νίκη μας με τον ΠΑΟΚ, καθώς είμαστε πλέον πολύ κοντά και δεν θα έχουμε βαθμολογική διαφορά στα πλέι όφ».

Για το ποιες ομάδες θεωρεί ότι είναι οι επικρατέστερες για τα πλέι οφ:

«Δεν πρέπει να βιαζόμαστε, εν τούτοις πιστεύω ότι στην τετράδα θα είναι ο ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος, ο Παναθηναϊκός και ο Αστέρας Τρίπολης ».

Για δηλώσεις του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτη, ότι τα συνεχή άσχημα εκτός έδρας αποτελέσματα του ΠΑΟΚ, έδωσαν θάρρος στην ομάδα του:

«Για να μην κρυβόμαστε η αστάθεια που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ πράγματι μέτρησε και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μας. Ο ΠΑΟΚ ερχόταν από μία σειρά χαμένων εκτός έδρας αγώνων. Ήμασταν και τυχεροί χθες και κερδίσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο».

Για το τι άλλαξε και ο Αστέρας βρήκε τον «βηματισμό» του και πάλι:

«Ο προπονητής σίγουρα κάνει καλή δουλειά, όμως και η ομάδα είναι καινούρια και χρειαζόταν το χρόνο της προκειμένου να έχει ομοιογένεια».

Για του στόχους του Αστέρα:

«Χωρίς να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, είναι πολύ μεγάλο λάθος να μην βλέπουμε όσο πιο ψηλά. Τα πλέι οφ είναι ένα μίνι πρωτάθλημα και όλα μπορούν να γίνουν. Έχουμε και το περσινό παράδειγμα εξάλλου».

Για τα πολλά έσοδα που επιφέρει η Super League στο κράτος:

«Νομίζω ότι οι αριθμοί απεικονίζουν το μέγεθος. Κινούνται πολλά επαγγέλματα γύρω από το ποδόσφαιρο, για αυτό δεν πρέπει να το αναθεματίζουμε συνέχεια. Εξάλλου, δε νομίζω ότι στη χώρα μας λειτουργούν όλα τέλεια».

Για την μείωση των εισιτήριων στα γήπεδα:

«Είναι πολύ μεγάλο το πρόβλημα, όμως η κρίση έχει χτυπήσει και το ποδόσφαιρο. Φαίνεται αυτό και στις ομάδες. Δυστυχώς, ο ανταγωνισμός δεν είναι αυτός που θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να μην κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου. Τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων φταίνε γι αυτό».

Για τον κόσμο του Άρη που παρά την βαθμολογική θέση της ομάδας, την στηρίζει με την παρουσία του στο γήπεδο:

«Ο Άρης βιώνει μια από τις πιο σκληρές στιγμές της ιστορίας του. Όμως, οι φίλαθλοι κάνουν αυτό που οφείλουν από την πλευρά τους, προκριμένου να βοηθήσουν την ομάδα να μείνει στην κατηγορία».

Για το ενδεχόμενα μετά την ΑΕΚ και τον Ηρακλή, να υποβιβαστεί και ο Άρης:

«Θα είναι μεγάλη ζημία για την Super League αν πέσει και ο Άρης. Είναι λογικό αν βγαίνουν βαριά χαρτιά να υπάρχουν και οι ανάλογες οικονομικές συνέπιες».

Για την απόφαση του «2+1»:

«Θεωρώ ήταν η καλύτερη λύση και ειδικότερα μετά την πλοκή των πραγμάτων. Δεν λέω ότι είναι ιδεατή αλλά είναι η καλύτερη βάση των πραγμάτων». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: