Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ένας στους τρεις «κερδίζει»

Γκάλο, Κούρντι και Κοντοές «παίζουν» για τη θέση του δεξιού μπακ στην ΑΕΚ. Κινήσεις για να γίνει ξανά «εταιρεία» γίνονται από τη διοίκηση εν όψει της επιστροφής της ομάδας στη Football League.

Ένας στους τρεις «κερδίζει»
Η απόκτηση ενός δεξιού μπακ αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ εν όψει της επόμενης περιόδου. Τρεις είναι οι παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στην «Ένωση» και όλα δείχνουν πως μεταξύ αυτών θα γίνει η τελική επιλογή.

Πρόκειται για τον Ροντρίγκο Γκάλο, τον Αμίρη Κούρντι και τον Γιάννη Κοντοέ. Ο Βραζιλιάνος άσος που παίζει φέτος δανεικός στον Παναιτωλικό αποτελεί την πιο δύσκολη περίπτωση, καθώς η Μπράγκα, όπου και ανήκει, φέρεται να αξιώνει 500.000 ευρώ για την πώλησή του. Με την πορτογαλική ομάδα έχει γίνει μία επαφή και θα ακολουθήσουν κι άλλες. Σε ό,τι αφορά στον Κούρντι, αν και είναι θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει στην ΑΕΚ είναι αμφίβολες οι προθέσεις του Πανιωνίου μετά την αλλαγή στην ηγεσία της ΠΑΕ, καθώς δεσμεύεται μέχρι το 2016 με συμβόλαιο. Επαφή έχει γίνει και με τον… παλιόφιλο Κοντοέ και όλα εξαρτώνται από τις προθέσεις της ΑΕΚ και του παίκτη, καθώς το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης.

Η… ΠΑΕ ΑΕΚ επιστρέφει

Η άνοδος στη Football League είναι δεδομένη για την ΑΕΚ. Εγκαταλείποντας, δε, την ερασιτεχνική Γ’ Εθνική η «Ένωση» θα πρέπει να συσταθεί ξανά και τυπικά σε εταιρεία ή αλλιώς ΠΑΕ, καθώς η δεύτερη κατηγορία είναι επαγγελματική. Οι διαδικασίες για τη νέα σύσταση της ΠΑΕ, καθώς αυτή είχε διαλυθεί το καλοκαίρι, έχουν ήδη αρχίσει, ώστε να είναι πανέτοιμη για την επόμενη σεζόν. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Αλέξης Αλεξίου μαζί με συνεργάτες του έχουν κάνει τις απαραίτητες επαφές με το υπουργείο Εμπορίου. Για να συσταθεί η ΑΕΚ σε εταιρεία χρειάζεται η συμμετοχή τουλάχιστον των 2/3 των μελών σε γενική συνέλευση που θα προκηρυχθεί το συντομότερο δυνατό μετά την επικύρωση της βαθμολογίας της Γ’ Εθνικής. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: